Opskrifter på fyldt chokolade, flødeboller og hjemmelavet slik

Velkommen i min verden af fyldt chokolade, trøfler og flødeboller. Jeg elsker chokolade og jeg glæder mig til at dele alle mine opskrifter på chokolade med dig! Hvad end du vil støbe chokolade i chokoladeforme, dyppe hjemmelavede flødeboller eller finde nye opskrifter på ganache, så er du kommet til det rette sted. Her er et stort udvalg af opskrifter på fyldt chokolade for alle niveauer og har du mod på mere kan du med fordel kigge i Chokoladehåndbogen.

55 resultater
Ruby chokolade trøfler fra Bageglad

Syrlige mandel- og kakaotrøfler

Chokolade sushi opskrift fra Bageglad

Chokoladesushi med hindbær og kakao

Fyldt chokolade med marcipan og hakkede mandler

Konfekt med marcipan og hakkede mandler

Marcipanbrød opskrift med hindbær fra Bageglad

Marcipanbrød med nougat og hindbær

Halloween marengs fra Bageglad

Halloween marengs

Hindbær påskeæg med hvid chokolade

Påskeæg med hindbær og hvid chokolade

Fyldt hvid chokolade med passionsfrugt

Fyldt hvid chokolade med passionsfrugtganache

Nytårschokolade fra Bageglad

Nytårschokolade med marcipan

Påskeæg med karamel fra Bageglad

Påskeæg med marcipan og karamelfyld

Lakridsmarcipan påskeæg opskrift

Lakrids påskeæg

Fyldt chokolade med champagne ganache

Hvid chokolade med champagne ganache

Daim konfekt opskrift

Marcipan konfekt med Daim

Juletræ konfekt opskrift fra Bageglad

Pistaciejuletræer

Julekonfekt med marcipan og hasselnødder

Konfekt med marcipan og hele hasselnødder

Konfekt med krokant og hindbær fra Bageglad

Konfekt med krokant og hindbær

Hjemmelavede kinderæg fra Bageglad

Kinderæg med overraskelser

Påskeæg med brombærmarcipan fra Bageglad

Påskeæg med brombærmarcipan

Oreo påskeæg opskrift fra Bageglad

Oreo påskeæg

Nougat konfekt opskrift fra Bageglad

Nougat trøfler med hindbær

Lakridskugler opskrift fra Bageglad

Lakridskugler med marcipan

De bedste opskrifter på fyldt chokolade og flødeboller

Hjemmelavet fyldt chokolade og flødeboller er noget af det lækreste og mest overraskende, man kan servere for sine gæster. Der er noget helt særligt ved at lave sin egen fyldt chokolade og konfekt. Man kan selv bestemme smagssammensætninger, pynt og farve.

Fyldt chokolade og flødeboller er ikke kun til jul, men er lækkert hele året rundt. Man kan tilpasse smagene til at passe til årstiden med noget mere let og syrligt om sommeren og noget tungere og sødere om vinteren. Prøv f.eks. klassisk fyldt chokolade med karamelfyldt chokolade med passionsfrugt eller fyldt chokolade med ingefærmarcipan.

At lave sin egen lækker fyldt chokolade er lettere end du tror med disse nemme opskrifter. Min samling af populære opskrifter på hjemmelavet fyldt chokolade gør det sjovt at imponere familie og venner med chokoladegaver eller konfekt til jul og påske.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i chokolade-køkkenet, vil min trin-for-trin guide hjælpe dig til at temperere chokolade som en professionel, så du kan skabe  fantastiske fyldte chokolader med lækre smagsvarianter såsom lemon curd eller lakrids.

En vigtig del af processen er nemlig at temperere chokolade, derfor skal man lære dette før man rigtigt kan mestre chokolade. Men det er ingen sag, det kræver bare lidt øvelse. Der vil åbne sig en helt ny verden for dig, hvor du kan lege med chokolade – farver, smag og konsistens. Hvad end du vil lave trøfler, fyldt chokolade støbt i chokoladeforme eller hjemmelavede flødeboller. Får du virkelig blod på tanden og vil du gerne forstå mulighederne kan du læse Chokoladehåndbogen, min grundbog i chokolade.

Hjemmelavet fyldt chokolade og at lave chokolade i chokoladeform er også en sjov måde at have børn med i køkkenet. Det er virkelig sjovt at vælge krymmel og farver og fyld til sin chokolade, og børn kan sagtens være med til at dyppe og pynte trøfler og flødeboller.