Betingelser

Betingelser og privatlivspolitik

Her kan du læse om betingelser og privatlivspolitik for www.bageglad.dk.

Handelsbetingelser

Priser og betaling
Hos Bageglad kan du betale med MobilePay, VISA, MasterCard, Maestro og VISA Electron. Beløbet trækkes når ordren er afsendt.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i angivne priser og forbeholder os retten til at ændre dem. Alle priser vises i DKK inklusiv moms.

Levering
Varer sendes til hele Danmark med DAO til en pakkeshop i nærheden. Levering koster 29 kr. Du får besked når din ordre afsendes og modtager et track and trace nummer, så du kan følge din ordre.

Leveringstiden er 2-3 hverdage. Med leveringstid menes antallet af arbejdsdage, inden varen afsendes fra Bageglad. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du hurtigst muligt modtage besked herom.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fuld returret på varer købt i min webshop. Perioden regnes fra den dag du modtager varen.

Returneringsomkostninger i forbindelse med fortrydelsesretten skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage fra du modtager varen. Meddelelsen skal gives via email til info@bageglad.dk. I mailen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesret
Følgende varetype indgår ikke i fortrydelsesretten: Varer, som har fået et tydeligt personligt præg (dette gælder eksempelvis en signeret bog).

Reklamationsret
Der er 2 års reklamationsret på vores varer i henhold til købeloven, som dækker eventuelle fejl. Fejlen skal have været til stede ved modtagelse af varen og må ikke skyldes grov håndtering af varen efter modtagelse, da reklamationsretten så vil frafalde. Reklamationer skal meldes til Bageglad i rimelig tid efter modtagelse af varen.

Rettigheder

Copyright
Bageglad har copyright på alle billeder og alt tekst på denne blog og i mine bøger. Hvis jeg bruger indhold fra en anden kilde vil dette altid fremgå. Det er ikke tilladt at bruge nogle af mine billeder eller tekst uden at spørge mig om lov først og få skriftlig tilladelse – og jeg tjekker jævnligt, at mit indhold ikke bliver brugt ulovligt.

Sponsorerede indlæg og produkter
Jeg samarbejder med sponsorer på bloggen. Det vil sige, at jeg indimellem modtager produkter som jeg afprøver eller bruger som præmier. Det vil altid fremgå nederst i indlægget hvis produktet eller varer brugt i indlægget er sponsorerede. Jeg siger altid min ærlige mening – også selvom jeg har fået sponsoreret produkterne!

Affiliate links
Nogle af mine indlæg indeholder affiliate links. Det betyder, at hvis du klikker på sådan et link og derefter køber noget fra den webshop, som jeg linker til, får jeg en lille procentdel af det beløb du køber for. Det gør ingen forskel for prisen for dit køb. Dette er med til at betale for, at jeg kan blive ved med at drive bloggen. Det vil altid fremgå i et indlæg, hvis indlægget indeholder affiliate links.

Samarbejde
Jeg er interesseret i at samarbejde med sponsorer og affiliates. Kontakt mig skriftligt.

Personoplysninger

Når du benytter Bageglad.dk indsamles nogle personoplysninger om dig, hvis du klikker på noget af vores indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, skriver en kommentar eller besked til mig eller deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Følgende oplysninger indsamles altid: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Følgende oplysninger indsamles kun hvis du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne: dit navn, din email, din hjemmeside og link til dine profiler på sociale medier.

Hvis du handler varer på Bageglad.dk skal du angive følgende personlige oplysninger: Navn, email, telefon og adresse. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med bestilling og levering af din ordre. Oplysningerne opbevares af Bageglad i fem år, hvorefter de slettes. Personlige oplysninger transmitteres og opbevares krypteret, og ved indtastning af kort og bankoplysninger anvendes en krypteret SSL-forbindelse for at sikre oplysningerne bedst muligt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondataloven.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller misbruges i strid med lovgivningen på området.

Formål
Formålet med at indsamle oplysningerne er henholdsvis at vise dig relevante annoncer, at registrere dine kommentarer og henvendelser, at levere de services du efterspørger (f.eks. at fremsende vores nyhedsbrev), og at levere dine købte varer til dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Dataen om hvordan du bruger hjemmesiden, hvilke annoncer du får vist og klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment osv. videregives til tredjeparter (se afsnit om “Cookies” ovenfor). Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@bageglad.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Oplysninger om virksomheden

– Juridisk navn: Bageglad
– CVR nummer: 34368937
– Hjemmeside: www.bageglad.dk
– Ejer: Trine Juel Clement
– Adresse: Haspegårdsvej 16, 2880 Bagsværd
– Etableringsår: 2017