Har I lagt mærke til hvor lyst det er blevet om aftenen nu? Jeg glæææder mig til forår, og selvom jeg stadig skal finde mig i kulde og enkelte snebyger er det i det mindste påske nu, forårets hyggeligste tid.
I år skal jeg ikke bruge påsken med min familie som jeg plejer, men derimod til London over til min kæreste, som er derovre i forbindelse med arbejdet. Så jeg rejser onsdag efter arbejde og glæder mig til fire skønne dage med ham den bedste.
Meeeen ingen påske uden påskeæg vel? Så I skal da lige have de her små lækkerbiskener med på vejen: de fineste hindbær påskeæg overtrukket med hvid chokolade.
Min søster og jeg er rimelig tossede med at lave hjemmelavet påskeæg, se bare alle vores påskeæg opskrifter. De her hindbær påskeæg er til den meget søde side, til dem som elsker hvid chokolade – det betyder MIG!
Og så er de bare sindssygt nemme at lave. Man ælter blot frysetørret hindbærpulver ind i marcipan, former påskeæg og så overtrækker dem med hvid chokolade. Det er dog virkelig vigtigt at temperere din hvide chokolade, for især hvid chokolade bliver gummiagtig og kedelig hvis den ikke tempereres ordentligt.
Jeg kan garantere at du bliver populære hvis du serverer de her påskeæg til påske, eller hvis du giver dem som en fin påskegave til en du holder af.

Påskeæg med hindbær og hvid chokolade
Ingredienser
- 2 spsk frysetørret hindbærpulver cirka
- 150 g marcipan
- 200 g god hvid chokolade
- 1 spsk frysetørret hindbær til pynt
Fremgangsmåde
- Ælt det frysetørrede hindbærpulver ind i marcipanen indtil det er helt fordelt og marcipanen er blevet lyserød. Smag til - tilsæt evt. lidt mere, men bemærk at smagen bliver kraftigere når marcipanen trækker.
- Form hindbærmarcipanen til påskeæg.
- Smelt og temperer den hvide chokolade. Følg evt. vores guide til temperering.
- Kom et påskeæg på en dyppegaffel og hæld hvid chokolade over med en ske, indtil påskeægget er helt dækket af chokolade. Bank overskydende chokolade af og stil påskeægget på en bagerist. Drys straks med frysetørrede hindbær til pynt. Gentag processen med de resterende påskeæg.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar