Hvis nogen var i tvivl, så er det fantastisk at have fri når man har fri uden at skulle tænke på eksamener. Hele to uger får jeg lov at nyde i fred inden forelæsningerne starter igen. Det giver mig tid til at kræse for kæresten og vennerne i køkkenet og det er blandt andet blevet til disse superlækre mini squashtærter.
Tærterne består af en sprød, lækker tærtedej samt cremet fyld toppet med lidt revet ost. Hold desuden lige øje med bloggen den næste uges tid – der kommer snart en lille giveaway 😉
Jeg har brugt spelt tærtedej til disse tærter da jeg synes, at spelt giver tærterne lidt ekstra smag og gør bunden mere sprød, men man kan også sagtens bruge en almindelig tærtedej lavet på hvedemel.
Tærtedejen fordeles i små tærteforme, som forbages. Derefter laves fyldet. Fyldet fordeles i de små tærter og drysses med lidt revet ost.
Ud af ovnen kommer disse supersprøde, superlækre mini squash tærter der er perfekte til frokost eller som tilbehør til en lækker middag.
Mini squash tærter opskrift
Ingredienser
Tærtedej:
- 1 portion af vores spelt tærtedej opskrift
Tærtefyld:
- 1/4 squash
- 2 æg
- 1/2 dl mælk
- salt og peber
- 1/4 pose revet ost
Fremgangsmåde
- Lav og forbag spelt tærtedejen som beskrevet.
- Riv squashen groft på et rivejern. Pisk æg og mælk i en skål og rør det revne squash samt salt og peber i. Fordel fyldet i de fire tærteforme.
- Drys hver tærteform med lidt revet ost. Bag tærterne ved 200 grader i cirka 15 minutter, til osten er gylden.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
1 kommentar
Hej, jeg vil lave disse tærter til min datters madpakke da mine squash planer er gået helt amok i år. Men jeg har brug for at vide hvor mange gram squash jeg skal bruge da mine er kæmpe store.
Dejlig blog i har.
Kh. Anne