Chokoladehåndbogen
Chokoladehåndbogen er den essentielle grundbog, der hjælper alle til at komme i gang med eller blive dygtigere til chokoladekunsten. Godt håndværk kræver gode teknikker og kreativ inspiration. Og belønningen er stor, når man får skabt smuk, blank chokolade med det helt rigtige knæk og fantastisk smag!
Om Chokoladehåndbogen
Chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne bog går i dybden med alle de forskellige teknikker og deres fordele og ulemper, og hjælper dig med at vælge de metoder, der passer til dig. Bogen er inddelt i fire sværhedsgrader med mere end 100 opskrifter og teknikker til fyldt chokolade, trøfler, flødeboller og chokoladedekorationer.
Den fedeste bog - alle de oplysninger jeg har manglet i de andre chokoladebøger der er udgivet findes i den - TAK!
Smuk smuk smuk bog. Og ikke blot den smukkeste bog – men seriøst den bedste danske bog på markedet... Bum!
Chokoladehåndbogen er på 236 sider og indeholder mere end 100 teknikker og opskrifter.
Bogens projekter har trin-for-trin billeder og forklaringer, så du kan lære nye færdigheder. Alle teknikker og opskrifter er inddelt efter niveau, så du gradvist kan kaste dig ud i mere avancerede former for fyld og dekorationer.