Chokolade stencils fastelavn

Fastelavn stencils

Skabelon til fastelavn stencils, som kan skæres på skæremaskine og bruges i chokoladeforme. Pakken indeholder 5 forskellige stencil skabeloner.

 19,00

Skabelon til stencils

En digital skabelon til 5 forskellige fastelavn stencils: 2 katte, 2 kroner og 1 maske. Pakken indeholder en fil til at skære stencils på en skæremaskine (f.eks. Cricut).

Pakken indeholder

  • Skabelon til skæremaskine (SVG)
  • Detaljeret vejledning til at skære stencils
  • Videovejledning til Cricut skæremaskine

Det skal du bruge

  • 1 ark vinyl (med eller uden lim)
  • Skæremaskine med skæremåtte
SSP_4859-Edit
Fastelavn chokolade æske

Ofte stillede spørgsmål

Videovejledningen og skabelonen er designet til skæremaskinen Cricut Maker, men kan bruges til alle skæremaskiner som kan skære SVG filer.

Hvis du har et program, som kan redigere SVG filer, kan du lave ændringer i skabelonen til skæremaskinen.

Ja! Skabelonen kan skaleres op eller ned til den ønskede størrelse i din skæremaskines program, samlet eller enkeltvist.

Nej. Men du kan læse alt om stencils og chokoladefarve i min bog Chokoladehåndbogen og se mange eksempler på brug af stencils på min Instagram.

Guide til fildownload

Efter betaling modtager du via email et link til at downloade filen. Klik på linket for at åbne siden, og klik for at downloade filen til din computer.

Filen er en ZIP fil (en pakkefil) som du skal pakke ud, for at se dens indhold:

  • På Windows PC: Find filen i Stifinder. Højreklik på filen og vælg Extract all
  • På Mac: Find filen i Finder. Dobbeltklik på filen.

Købsbetingelser

E-bøger, e-vejledninger og skabeloner fra Bageglad sælges med en personlig licens til dig. Du har ret til selv at læse materialet og til printe den til eget brug. Materialet må ikke deles, kopieres, udlånes, publiceres eller anvendes på anden måde, som strider imod forfatterens ophavsret. Det er ikke tilladt at videresælge materialet. Læs mere