Opskrifter på fyldt chokolade, flødeboller og hjemmelavet slik

Velkommen i min verden af fyldt chokolade, trøfler og flødeboller. Jeg elsker chokolade og jeg glæder mig til at dele alle mine opskrifter på chokolade med dig! Hvad end du vil støbe chokolade i chokoladeforme, dyppe hjemmelavede flødeboller eller finde nye opskrifter på ganache, så er du kommet til det rette sted. Her er et stort udvalg af opskrifter på fyldt chokolade for alle niveauer og har du mod på mere kan du med fordel kigge i Chokoladehåndbogen.

55 resultater
Jordbær flødeboller opskrift

Flødeboller med jordbær surprise

Flødeboller med hindbær

Flødeboller med hindbær surprise

Marcipan påskeæg æske

Nemme marcipan påskeæg med knas

Marengs på citrontærte

Den ultimative guide til marengs

Hjemmelavede flødeboller

Klassiske flødeboller med marcipanbund

Fyldt chokolade med passionsfrugt og knasende marcipan

Citron flødeboller

Støbte flødeboller med hvid chokolade og citron

Ruby ganache fyldt chokolade

Fyldt chokolade gaver med ruby ganache

Callebaut Gold knasende ganache chokolade

Guld chokolader med knasende ganache

Fyldt chokolade med brombær ganache

Fyldt chokolade med brombær ganache

Chokolade ingefær konfekt

Ingefærmarcipan med mørk chokolade

Chokolade med karamel ganache

Fyldte chokolader med karamel ganache

Fyldte chokolader med lemon curd

Påskeæg med lemon curd

Pistacie og marcipan trøfler

Pistacie- og lime trøfler

Fyldt chokolade med mandel krokant

Fyldt chokolade med marcipan, nougat og krokant

Fyldt chokolade med marcipan og hasselnødder

Fyldt chokolade med marcipan og hasselnødder

Karamel knas opskrift

Karamel knas med lys chokolade

Karamel påskeæg med mandelfyld fra Bageglad

Karamel påskeæg med marcipan og mandelkrokant

Hindbær påskeæg med to slags chokolade

Dobbelt chokolade påskeæg med hindbær

Ruby chokolade påskeæg med chokolade ganache

Pink påskeæg med chokolade ganache og krokant

De bedste opskrifter på fyldt chokolade og flødeboller

Hjemmelavet fyldt chokolade og flødeboller er noget af det lækreste og mest overraskende, man kan servere for sine gæster. Der er noget helt særligt ved at lave sin egen fyldt chokolade og konfekt. Man kan selv bestemme smagssammensætninger, pynt og farve.

Fyldt chokolade og flødeboller er ikke kun til jul, men er lækkert hele året rundt. Man kan tilpasse smagene til at passe til årstiden med noget mere let og syrligt om sommeren og noget tungere og sødere om vinteren. Prøv f.eks. klassisk fyldt chokolade med karamelfyldt chokolade med passionsfrugt eller fyldt chokolade med ingefærmarcipan.

At lave sin egen lækker fyldt chokolade er lettere end du tror med disse nemme opskrifter. Min samling af populære opskrifter på hjemmelavet fyldt chokolade gør det sjovt at imponere familie og venner med chokoladegaver eller konfekt til jul og påske.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i chokolade-køkkenet, vil min trin-for-trin guide hjælpe dig til at temperere chokolade som en professionel, så du kan skabe  fantastiske fyldte chokolader med lækre smagsvarianter såsom lemon curd eller lakrids.

En vigtig del af processen er nemlig at temperere chokolade, derfor skal man lære dette før man rigtigt kan mestre chokolade. Men det er ingen sag, det kræver bare lidt øvelse. Der vil åbne sig en helt ny verden for dig, hvor du kan lege med chokolade – farver, smag og konsistens. Hvad end du vil lave trøfler, fyldt chokolade støbt i chokoladeforme eller hjemmelavede flødeboller. Får du virkelig blod på tanden og vil du gerne forstå mulighederne kan du læse Chokoladehåndbogen, min grundbog i chokolade.

Hjemmelavet fyldt chokolade og at lave chokolade i chokoladeform er også en sjov måde at have børn med i køkkenet. Det er virkelig sjovt at vælge krymmel og farver og fyld til sin chokolade, og børn kan sagtens være med til at dyppe og pynte trøfler og flødeboller.