Lækre opskrifter på hjemmelavet is og sorbet

Hjemmelavet is, sorbet og islagkager er ikke kun nemme at lave – de smager også bedre end købt is og giver mulighed for at eksperimentere med forskellige smagsvarianter. Islagkager er perfekte til festlige lejligheder, da de både ser imponerende ud og kan forberedes på forhånd, så du kan nyde selskabet uden stress på dagen.

29 resultater
Edderkop islagkage til Halloween

Edderkop islagkage til Halloween

Vanilje hindbær is opskrift fra Bageglad

Vaniljeis med hindbærsauce

Islagkage med jordbær og hvid chokolade

Islagkage med jordbær og hvid chokolade

Oreo islagkage opskrift

Oreo islagkage

Vaniljeis med hindbærsauce og kiks

Vaniljeis med hindbærsauce og knas

Banan is med chokolade, nem opskrift

Bananis med chokolade og valnødder

Chokolade og Daim islagkage fra Bageglad

Daim islagkage med nøddebund

No-bake hindbærmousse-kage med chokolade fra Bageglad

Hindbærmousse-kage med chokolade

Brombær- og chokoladelagkage fra Bageglad

Brombær- og chokolade lagkage

Is sandwich opskrift med hjemmelavede cookies

Cookies is-sandwich

Lemon curd is opskrift fra Bageglad

Lemon curd is

Chokolademoussekage opskrift fra Bageglad

Chokolademoussekage med blåbær og brombær

Cremet brombær is opskrift fra Bageglad

Cremet brombæris

Hyldeblomst mousse kage

No-bake kage med hyldeblomstmousse

Nytårsdessert med chokolademousse og granatæble is

Snekugle med chokolademousse og granatæblesorbet

Jordbæris opskrift fra Bageglad

Cremet jordbæris

Opskrift på islagkage med hvid chokolade og hindbær fra Bageglad

Islagkage med hvid chokolade og hindbær

Rocky road islagkage opskrift fra Bageglad

Rocky Road islagkage

Jordbær mojito is opskrift fra Bageglad

Jordbær mojito sorbet

Oreo is opskrift fra Bageglad

Oreo-is

Gode isopskrifter på hjemmelavet is, sorbet og islagkager

Hjemmelavet is og sorbet er noget af det lækreste, der findes, og det smager endnu bedre end den is, man kan købe i butikkerne. Is er noget, som de fleste elsker, både børn og voksne, og det begejstrerer altid, når man serverer is til dessert! Is er også utroligt alsidigt. Man kan lave så mange forskellige typer af konsistenser og smage, hvad end det er en cremet jordbærisOreo is med knas eller en frisk jordbær mojito sorbet. Og så kan den serveres som kugler, i vafler, med toppings eller endda som islagkage!

Islagkager er fantastiske, fordi de giver mulighed for at kombinere forskellige konsistenser og smage i et smukt skåret stykke. Islagkager er geniale, når man skal have mange gæster, fordi de kan mætte mange på én gang og man kan lave dem lang tid forud, så man ikke skal stå og forberede desserten på dagen. Jeg elsker virkelig islagkager og her på bloggen kan du f.eks. finde opskrift på Oreo islagkagejordbær- og hvid chokolade islagkage og Daim islagkage.

Is uden ismaskine

Man kan sagtens lave hjemmelavet is uden ismaskine, og du kan stadig opnå en dejlig cremet konsistens på din is. Fordelen ved at lave is uden en ismaskine er selvfølgelig at du ikke behøver noget specielt udstyr, som fylder på køkkenbordet. Ulempen ved at lave is uden ismaskine er, at det er sværere at opnå en lige så jævn og blød konsistens på isen – den bliver typisk mindre blød end på en ismaskine fordi den fryser over længere tid.

Hvis man laver is uden ismaskine er det afgørende, at man tager sig tiden til at røre i isen cirka hver halve time, når den fryser, gerne de første 3-4 timer. Dette modvirker at der dannes for mange iskrystaller, som giver isen en knasende og mindre blød konsistens. Hvis du kan sætte tiden af til at røre i isen kan du lave vidunderlig is uden ismaskine.