Hjemmelavet glasur, smørcreme, frosting og creme er den perfekte måde at komplimentere smag og sødme på cupcakes, kager og desserter. Her på siden finder du gode opskrifter på smørcreme til kager og cupcakes, masser af forskellige typer af glasur, og opskrifter på hjemmelavet kagecreme. Med disse opskrifter kan du skabe lette, luftige og smagfulde toppings i alle tænkelige farver og konsistenser, så dine kreationer både ser flot ud og smager fantastisk.
Med mine opskrifter glasur kan du skabe alt fra en enkel glasur til en fyldig smørcreme, som fremhæver dine kagekreationer. Der er utallige muligheder når det kommer til både smag og konsistens – alt fra klassisk chokolade smørcreme til luftig pisket smørcreme eller syrlig hindbær cream cheese frosting. Alt sammen glasur opskrifter, som kan sætte prikken over i’et på dine desserter.
Nogle glasurer fungerer som glaze eller toppings, som kan løbe ned ad en kage eller cupcake. Andre glasurer har så fast konsistens, at de kan sprøjtes med en sprøjtepose og tylle, for at lave flotte mønstre på dine kager eller cupcakes. Hvis du skal overtrække en hel kage er en god smørcreme det oplagte valg, fx italiensk marengs smørcreme eller klassisk vanilje smørcreme. Uanset om du ønsker en let og luftig topping til sommerens kager eller en cremet, sød smørcreme til fyldige chokoladebunde, kan du med disse opskrifter finde den perfekte balance.