Opskrifter på fyldt chokolade, flødeboller og hjemmelavet slik

Velkommen i min verden af fyldt chokolade, trøfler og flødeboller. Jeg elsker chokolade og jeg glæder mig til at dele alle mine opskrifter på chokolade med dig! Hvad end du vil støbe chokolade i chokoladeforme, dyppe hjemmelavede flødeboller eller finde nye opskrifter på ganache, så er du kommet til det rette sted. Her er et stort udvalg af opskrifter på fyldt chokolade for alle niveauer og har du mod på mere kan du med fordel kigge i Chokoladehåndbogen.

55 resultater
Hjemmelavet Twix opskrift fra Bageglad

Hjemmelavet Twix

Chokolade påskeæg fra Bageglad

Påskeæg med jordbær ganache

Påskeæg med appelsin ganache

Påskeæg med appelsin ganache

Påskeæg med hvid chokolade og hindbær

Påskeæg med lime marcipan

Guide: Tempererering af chokolade

Påskeæg med marcipan og appelsin

Påskeæg med marcipan, appelsin og chokolade

Påskeæg med marcipan og blomster

Påskeæg med marcipan, nougat og blomster

Fyldte chokolader med karamel fra Bageglad

Fyldte chokolader med karamel

Guide til hjemmelavet konfekt

Hjemmelavet konfekt

Mælkechokolade konfekt med knas

Chokolade konfekt med knas

Flødekarameller opskrift

Hjemmelavede flødekarameller

Marcipan konfekt med krokantfyld fra Bageglad

Marcipan konfekt med krokantfyld

Trøfler med citron og hvid chokolade fra Bageglad

Trøfler med hvid chokolade og citron

Påskeæg med marcipan, hindbær og hasselnødder

Påskeæg med marcipan, hindbær og hasselnødder

Påskekyllinger fra Bageglad

Mandelkyllinger

De bedste opskrifter på fyldt chokolade og flødeboller

Hjemmelavet fyldt chokolade og flødeboller er noget af det lækreste og mest overraskende, man kan servere for sine gæster. Der er noget helt særligt ved at lave sin egen fyldt chokolade og konfekt. Man kan selv bestemme smagssammensætninger, pynt og farve.

Fyldt chokolade og flødeboller er ikke kun til jul, men er lækkert hele året rundt. Man kan tilpasse smagene til at passe til årstiden med noget mere let og syrligt om sommeren og noget tungere og sødere om vinteren. Prøv f.eks. klassisk fyldt chokolade med karamelfyldt chokolade med passionsfrugt eller fyldt chokolade med ingefærmarcipan.

At lave sin egen lækker fyldt chokolade er lettere end du tror med disse nemme opskrifter. Min samling af populære opskrifter på hjemmelavet fyldt chokolade gør det sjovt at imponere familie og venner med chokoladegaver eller konfekt til jul og påske.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i chokolade-køkkenet, vil min trin-for-trin guide hjælpe dig til at temperere chokolade som en professionel, så du kan skabe  fantastiske fyldte chokolader med lækre smagsvarianter såsom lemon curd eller lakrids.

En vigtig del af processen er nemlig at temperere chokolade, derfor skal man lære dette før man rigtigt kan mestre chokolade. Men det er ingen sag, det kræver bare lidt øvelse. Der vil åbne sig en helt ny verden for dig, hvor du kan lege med chokolade – farver, smag og konsistens. Hvad end du vil lave trøfler, fyldt chokolade støbt i chokoladeforme eller hjemmelavede flødeboller. Får du virkelig blod på tanden og vil du gerne forstå mulighederne kan du læse Chokoladehåndbogen, min grundbog i chokolade.

Hjemmelavet fyldt chokolade og at lave chokolade i chokoladeform er også en sjov måde at have børn med i køkkenet. Det er virkelig sjovt at vælge krymmel og farver og fyld til sin chokolade, og børn kan sagtens være med til at dyppe og pynte trøfler og flødeboller.