Chokolade konfekt med knas

Chokolade konfekt med knas
 

  • 2-3 timer
  • Middel
Mælkechokolade konfekt med knas

Så er der kommet gang i konfektproduktionen! Det er lidt kedeligt at der ikke er noget sne, men vi forsøger alligevel at skabe lidt julestemning med massere af gamle jule CD’er og forhåbenligt skal juletræet også snart pyntes.

I dag har vi hygget os med at sylte køkkenet til med smeltet chokolade. I første omgang lavede vi disse supernemme og virkelig lækre chokolader med knas af Digestive kiks. Det er rigtig nemt og hurtigt at lave søde chokolader hvis man bruger en chokoladeform og så kan man ellers fylde dem med det chokolade og det knas, man kan lide.

Vi er nok nødt til at lave noget mere inden Juleaften da vi kun lavede en lille portion og de er da hurtigt spist, når de er så lækre. Men nu ser vi først lige om jorden går under i aften…

Denne chokoladekonfekt er virkelig nem. Først hakkes Digestive kiksene groft, altefter hvor store stykker, man vil tygge i. Så smeltes mælkechokoladen og nougaten sammen over vandbad. Når chokoladen er helt smeltet kommes de hakkede kiks i.

Hakke kiks

Hæld chokoladeblandingen op i en silikone chokoladeform. Stil formen med chokoladerne i køleskabet i minimum 2 timer inden chokolade konfekten trykkes ud. Resultatet bliver disse virkelig søde julechokolader med knas.

Chokolade med knas fra Bageglad

Mælkechokolade konfekt med knas

Chokolade konfekt med knas

Antal: 15 stk (cirka)
UDSKRIV GEM PÅ PINTEREST

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hak Digestive kiksene i små stykker.
  • Hak mælkechokoladen groft og skær nougaten i tykke skiver. Smelt nougat og mælkechokolade sammen over vandbad.
  • Kom de små stykker Digestive kiks i den smeltede nougat-chokolade og rør forsigtigt rundt så de fordeler sig i chokoladen.
  • Hæld chokoladen med knas i chokoladeforme - helst af silikone, så chokoladerne nemt kan trykkes ud. Stil chokoladerne på køl i 2 timer inden de spises.

Noter

Tilpasset fra: Odense Marcipan
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se.

 

x (x)
Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
21. december 2012 af Mette Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften:
Del med en ven