Vi er ret vilde med hjemmelavet påskeæg og konfekt. Det er super hyggeligt at lave påskeæg sammen med familien, som vi gør hvert år, og man får hurtigt lavet en stor portion, som man kan dele ud af til påskefrokosterne.
Her følger opskriften på lækre marcipan påskeæg overtrukket med chokolade og pyntet med frysetørrede hindbær og hakkede hasselnødder.
Begynd med at rulle marcipanen til små kugler eller små påskeæg og hak hasselnødderne til små stykker.
Du opnår det bedste og flotteste resultat hvis du tempererer chokoladen. Forbered din arbejdsplads: klargør et stykke bagepapir til at sætte de færdige påskeæg på og hav frysetørrede hindbær og hakkede hasselnødder klar til at drysse på påskeæggene.
Dyp hvert påskeæg i den tempererede mørke chokolade og fisk dem op med en dyppegaffel. Sæt dem på bagepapiret. Pynt dem straks med enten frysetørrede hindbær eller hakkede hasselnødder. Gentag processen med alle påskeæggene.
Resultatet er lækre marcipan påskeæg med hindbær- og hasselnød pynt.
Marcipan påskeæg med hindbær og nødder opskrift
Ingredienser
- 250 g marcipan
- 100 g god mørk chokolade
- Frysetørrede hindbær til pynt
- Hakkede hasselnødder til pynt
Fremgangsmåde
- Hak hasselnødderne til små stykker. Tril marcipanen til små kugler eller påskeæg.
- Temperer chokoladen og dyp påskeæggene i chokoladen. Fisk påskeæggene op med en dyppegaffel.
- Placer de overtrukne påskeæg på bagepapir og drys frysetørrede hindbær eller hakkede hasselnødder på med det samme, inden chokoladen størkner.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar