Hjemmelavet pasta

Den bedste opskrift på hjemmelavet pasta.

Hjemmelavet pasta er virkelig nemt at lave og smager helt fantastisk. Det er desuden praktisk at lave pasta fra bunden hvis du skal forme eller fylde pasta, for eksempel til ravioli. Hjemmelavet pasta kan også bruges i lasagne og lignende, eller man kan køre det igennem en pastamaskine og lave bredbåndet pasta.

Her følger en opskrift på nem hjemmelavet pasta.

Hjemmelavet pasta opskrift

Pastadejen skal laves i lidt god tid, da den skal stå i køleskabet i en halv time inden den rulles ud.

Pastadejen kan rulles ud ved håndkraft eller på en pastamaskine. Sørg for at have god plads og en del mel på bordet. Rul så pastaen ud. Løft pastaen indimellem for at sikre, at den ikke hænger fast i bordet.

Kog eller brug pastaen som du ville bruge frisk købepasta.

Opskrift

Hjemmelavet pasta

Mængde: 4 personer
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 2 æg
  • ¼ tsk salt
  • ½ spsk olie
  • ½ dl durummel
  • 1 ½ dl hvedemel

Sådan gør du

  • Pisk æggene med salt og olie. Tilsæt de to slags mel og ælt godt, til du får en ensartet dej.
    2 æg, 1/4 tsk salt, 1/2 spsk olie, 1/2 dl durummel, 1 1/2 dl hvedemel
  • Pak dejen ind i plastikfilm og kom den i køleskabet i en halv time. Rul derefter pastadejen tyndt ud på et melet bord.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

 

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




2 kommentarer

    1. Hej Gitte,
      Jeg har ikke prøvet at lave pasta kun med lyst hvedemel. Men du kan erstatte begge slags mel med speltmel, som giver en rigtig lækker pasta. Så bruger du 2-3 dl speltmel i stedet.

Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke