Ravioli med skinke og ost

Ravioli med skinke og ost
 

  • 1-2 timer
  • Middel
Ravioli med skinke og ost opskrift

Hjemmelavet pasta er virkelig undervurderet – især når det gælder ravioli. For lidt tid siden fik jeg lavet ravioli med spinat som tilbehør til en hovedret og jeg ville prøve at lave en større portion med kød til aftensmad.

Ravioli med skinke og ost opskrift

Pastadej er lynhurtig at bikse sammen – jeg gjorde det på ti minutter om eftermiddagen og satte dejen i køleskabet.

Fyldet var enkelt og bestod blot af skinke skåret i små tern og revet mozzerella. Jeg brugte en dessertgaffel til at lave mønster rundt i kanten på raviolierne, hvilket også medvirkede til at samle kanterne så intet fyld røg ud.


Hjemmelavet ravioli opskriftHjemmelavet ravioli opskrift

Vi spiste vores ravioli med lidt ketchup og grøntsager til. Delicious!

Ravioli med tomatsauce

Ravioli med skinke og ost opskrift

Ravioli opskrift med skinke og ost

Mængde: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

Pastadej:

Raviolifyld:

  • 150 g skinke i små tern
  • 50 g revet mozzerella
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rul pastadejen tyndt ud. Skær den over i to halvdele. Læg skinke og ost i små bunker på den ene halvdel. Dyp en finger eller pensel i vand og kør omkring hver bunke, så du får en masse indrammede firkanter.
  2. Læg den anden pastahalvdel over den anden som et låg. Kør fingeren langs revnerne mellem fyldt - vandet limer de to pastaplader sammen. Skær nu langs revnerne med en kniv så de enkelte ravioli bliver skåret ud.
  3. Kog raviolierne i 4 minutter i saltet vand og server straks.

27. februar 2012 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


×

Del med en ven