Grundopskrifter til bagning

Kom godt i gang med din bagning med mine nemme trin-for-trin basisopskrifter til bagning og madlavning. Fra gærdej til kagecreme finder du her de gode grundopskrifter, som sikrer, at dit bagværk, søde sager og mad kommer til at smage helt fantastisk. Alle kan være med her, også hvis du er ny inden for bagning.

14 resultater
Chokolademousse opskrift fra Bageglad

Den bedste chokolademousse

Guide til at farve chokolade med kakaosmør

Guide: Sådan farver man chokolade

Chai krydderiblanding opskrift

Chai krydderiblanding

Chokolade smørcreme med kakao, nem opskrift

Chokolade smørcreme med kakao

Flettet tærtedej opskrift

Amerikansk tærtedej til pies

Fransk marengs opskrift

Fransk marengs (almindelig marengs)

Blank chokolade smørcreme opskrift fra Bageglad

Blank mørk chokolade smørcreme

Spelt pizzadej

Spelt pizzadej

Spelt tærtedej opskrift fra Bageglad

Spelt tærtedej

Tærtedej opskrift fra Bageglad

Tærtedej

Bedste mørdej opskrift fra Bageglad

Mørdej til kager og tærter

Kagecreme opskrift

Kagecreme

Den bedste pizzadej fra Bageglad

Pizzadej

Vanilje buttercream opskrift fra Bageglad

Vanilje smørcreme (buttercream)

Basisopskrifter til bagning, madlavning og desserter

Mine grundopskrifter til bagning og desserter er velegnede til både begyndere og mere erfarne bagere, som kan lide at bage fra bunden med gode råvarer. Hjemmelavet kagecreme og hjemmelavet tærtedej smager bare langt bedre og er slet ikke svært at lave. På denne side kan du finde alle mine basisopskrifter til bagning, som får dig godt i gang.

Mine opskrifter er enkle med klare instrukser og når først du mestrer de basale teknikker, åbner der sig en verden af muligheder for at eksperimentere og være kreativ i køkkenet. Med de rigtige grundopskrifter ved hånden er du godt fra start. Mange af disse gode basisopskrifter er nedarvet i min familie og jeg har lært dem som helt lille, da jeg først begyndte selv at bage. De er gennemtestede af flere generationer og jeg håber du finder en masse god inspiration til bagning.