Kanelmuffins på 30 min.

25 stemmer
De hurtigste, lækreste kanelmuffins med kanelsukker topping. De vidunderlige muffins er klar på 30 minutter og er så nemme, at alle kan være med.
Kanel muffins opskrift fra Bageglad

Lækre muffins klar på 30 minutter

Kommer der gæster lige om lidt? No problem – her er nogle af de bedste, hurtigste muffins, du kan tænke dig. Fik jeg nævnt at de er uimodståeligt svampede og har den lækreste sprøde kanelsukker-topping?

De her kanelmuffins er en af mine yndlings muffinsopskrifter, fordi den er så nem og smager helt fantastisk. Jeg er generelt rigtig begejstret for kanel og når det kombineres med en svampet og let muffin er det den perfekte muffin for mig! Og så har jeg endnu ikke mødt nogen, lille som stor, som ikke var vilde med disse kanelmuffins.

Kanel muffins opskrift fra Bageglad

Sådan bager du hurtige kanelmuffins

De her kanelmuffins har været bagt i min familie lige så længe, jeg kan huske. Hvis vi lige blev overmandet af sukkertrang var de her kanelmuffins altid en hurtig lækker løsning. De er virkelig nemme og alle kan være med. Jeg har bagt dem utallige gange også som barn.

Sådan gør du (se den fulde opskrift længere nede på siden):

  1. Pisk en sukkersnaps af æg og sukker.
  2. Rør de tørre ingredienser sammen i en anden skål.
  3. Sigt det tørre ned i det våde og tilsæt smeltet smør.
  4. Fordel i muffinsforme i en muffinspande.
  5. Pensl med smeltet smør og drys med kanlesukker.
  6. Bag ved 200 grader (alm. ovn) i cirka 12 minutter.
Kanel muffins opskrift fra Bageglad

Opskrift

Kanelmuffins

25 stemmer
Disse vidunderlige luftige kanelmuffins er klar på 30 minutter og så nemme, at alle kan være med!
Tid i alt: 30 minutter
Niveau: Begynder
Mængde: 16 stk
Udskriv Pin

Ingredienser

Muffins:

  • 75 g smør
  • 2 æg
  • dl sukker
  • 2 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk stødt kanel
  • ¾ dl vand

Topping:

  • 2 spsk smør
  • ½ dl sukker
  • stødt kanel efter smag

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader (alm. ovn) og smelt smørret.
    75 g smør
  • Pisk æg og sukker sammen luftigt i hånden eller på køkkenmaskine. Rør mel, bagepulver og kanel sammen i en anden skål og sigt det i æggemassen. Rør nu smeltet smør og vand i.
    2 æg, 1½ dl sukker, 2 dl mel, 1 tsk bagepulver, 1 spsk stødt kanel, 3/4 dl vand
  • Fordel dejen i muffinsforme - formene skal fyldes næsten helt op. Smelt smørret. Rør sukker og stødt kanel sammen til kanelsukker. Pensl hver muffin med smeltet smør og drys med kanelsukker efter smag.
    2 spsk smør, ½ dl sukker, stødt kanel efter smag
  • Bag kagerne ved 200 grader i cirka 12 minutter. De er færdige når der ikke længere hænger dej ved en tandstik der stikkes i midten af en muffin.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

4,72 from 25 votes (20 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




29 kommentarer

  1. Kan man lave den til en bradepandekage og hvor mange gange opskriften skal der så bruges, tror du?

1 2
Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke