Forestil dig det her: en svampet og snasket brownie med stykker af Oreo kiks. Hver eneste bid en vidunderlig kombination af blød brownie og knasende kiks. Det er det du får med de her supernemme og hurtige Oreo brownies, som enhver Oreo-fan vil elske.
Om Oreo brownies opskriften
Oreo brownies er en kage, som alle aldersgrupper vil elske. Hvem husker ikke at man som barn skilte Oreos ad og slikkede vaniljecremen af 😉 Verdens bedste småkage, som de fleste børn elsker.
Dette er en brownies opskrift, som er supernem og hurtig. På under en time dufter hele køkkenet af vidunderlige brownies og du skal bare vente på, at de køler af.
Den her opskrift er en sikker vinder fordi:
- Både børn og voksne elsker Oreos!
- Brownien får den mest fantastiske konsistens, som er blød og snasket men med et knasende Oreo element
- Oreo brownies er supernemme og klar på under en time
De her lækre Oreo brownies kan spises som de er til enhver lejlighed eller opgraderes til en lækker dessert med en stor kugle vaniljeis eller en silkeblød chokoladeganache dryppet ovenpå.
Sådan bages Oreo brownies
Det er supernemt at bage Oreo brownies. Det absolut sværeste ved de her brownies er at vente på, at de bager færdigt og køler nok af, til. man kan sætte tænderne i dem 😉
Æg og sukker piskes sammen til det er luftigt. De tørre ingredienser røres sammen og sigtes ned i de våde. Tilsæt smeltet smør og rør det hele hurtigt sammen til en tyk browniedej.
Halvdelen af brownie dejen fordeles i en springform og der fordeles Oreos skåret i kvarte ovenpå. Resten af dejen kommes ovenpå og toppen af brownien pyntes med flere kvarte Oreos. Brownien skal bages i en halv times tid og køle helt af inden springformen løsnes.
Flere lækre opskrifter på brownies:
Oreo brownies
Ingredienser
- 8-10 Oreos
- 100 g smør
- 2 æg
- 300 g sukker
- 75 g hvedemel
- 30 g kakao
- 1½ tsk vaniljesukker
- 1 knivspids salt
Fremgangsmåde
- Skær alle Oreos over i kvarte og stil til side. Smelt smørret og lad det køle lidt af.8-10 Oreos, 100 g smør
- Pisk æg og sukker sammen i en skål med elpisker. Rør mel, kakao, vaniljesukker og salt sammen i en anden skål.2 æg, 300 g sukker, 75 g hvedemel, 30 g kakao, 1½ tsk vaniljesukker, 1 knivspids salt
- Sigt melblandingen over i skålen med de våde ingredienser. Tilsæt det smeltede smør og rør det sammen til en tyk dej.
- Kom bagepapir i bunden af en springform med Ø22 cm. Fordel halvdelen af dejen i springformen. Fordel kvarte Oreos oven på dejen. Kom den resterende dej ovenpå og fordel med en dejskraber. Fordel kvarte Oreos oven på.
- Bag brownien ved 175 grader (alm. ovn) i cirka 30 minutter. Den er færdig når der kun hænger lidt dej ved en strikkepind stukket i midten af kagen.
- Lad brownien køle helt af inden du løsner formen.
Noter
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar