Tandoori kylling naan pizza

2 stemmer
Naanbrød pizza med tandoori kylling

Jeg spiser generelt sundt og har aldrig været typen, som får McDonalds cravings. Til gengæld har jeg en kæmpe kærlighed til pizza og de få gange om måneden hvor jeg får lyst til junkfood er pizza altid mit første valg.

Nu er jeg også så heldig, at Københavns bedste pizzeria (Forno a Legna) ligger lige for enden af min vej og hvem kan modstå fristelsen for italiensk pizza? MEN resten af København har selvfølgelig også fundet ud af, at dette pizzeria er helt fantastisk og derfor kan der være lang ventetid når man skal have pizza derfra.

Hvis jeg har travlt eller blot ikke lige gider ælte pizzadej eller stå i kø på pizzeriaet laver jeg ofte pizza på naanbrød. Dette er især oplagt de dage jeg spiser alene, da 1 naanbrød er den perfekte størrelse pizza til 1 person!

Her følger opskriften på en af mine favorit naanbrødspizza Indian style, nemlig en naanbrøds pizza med tandoori kylling, champignons og kartofler.

Det er lynhurtigt at lave naanbrødspizzaer. Man kommer bare fyld på brødet, drysser med ost og så i ovnen.

Til denne pizza skræller jeg kartoflerne, skærer dem i tynde skiver og lægger dem nederst på pizzaen. Ovenpå kartoffelskiverne kommer champignons og stegt kylling marineret i tandoori pasta. Til sidst drysses med revet ost.

KartoffelpizzaGrøntsager på pizzaPizza med kyllingPizza med ost

Jeg kan desværre ikke tåle frisk mozzerella, men hvis jeg kunne ville jeg helt klart bruge dette. Jeg bruger i stedet revet mozzerella, som også smager rigtig godt på pizza.

Pizzaen er den perfekte portion til én og er hurtig hverdagsmad eller tømmermændsmad 😉

Naanbrød pizza med tandoori kylling

Opskrift

Tandoori kylling naan pizza

2 stemmer
Mængde: 1 person
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 1 kyllingebryst
  • 1 ½ tsk tandoori pasta
  • 2 champignons
  • 2 kartofler
  • 1 naanbrød
  • ½ pose revet mozzerella eller 1/2 kugle frisk mozzerella
  • salt

Sådan gør du

  • Skær kyllingen ud i små stykker. Kom kyllingen i en frysepose sammen med tandoori pastaen og lad det marinere i minimum 1 time i køleskabet.
    1 kyllingebryst, 1 1/2 tsk tandoori pasta
  • Skyl og skær champignons i små stykker. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
    2 champignons, 2 kartofler
  • Steg kyllingen i lidt olie på en pande til det er gennemstegt.
  • Fordel kartofler, champignons og kylling på naanbrødet. Krydr med salt. Drys revet mozzerella på naanbrødspizzaen.
    1 naanbrød, 1/2 pose revet mozzerella eller 1/2 kugle frisk mozzerella, salt
  • Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




2 kommentarer

Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke