Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tandoori kylling naan pizza
Servings:
1
person
Udskriv
Ingredienser
1
kyllingebryst
1 ½
tsk
tandoori pasta
2
champignons
2
kartofler
1
naanbrød
½
pose revet mozzerella eller 1/2 kugle frisk mozzerella
salt
Sådan gør du
Skær kyllingen ud i små stykker. Kom kyllingen i en frysepose sammen med tandoori pastaen og lad det marinere i minimum 1 time i køleskabet.
1 kyllingebryst,
1 1/2 tsk tandoori pasta
Skyl og skær champignons i små stykker. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
2 champignons,
2 kartofler
Steg kyllingen i lidt olie på en pande til det er gennemstegt.
Fordel kartofler, champignons og kylling på naanbrødet. Krydr med salt. Drys revet mozzerella på naanbrødspizzaen.
1 naanbrød,
1/2 pose revet mozzerella eller 1/2 kugle frisk mozzerella,
salt
Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.