Uff, hvor er det blevet koldt i det danske land. Jeg fryser i vores lejlighed, på studiet, når jeg skal sove – øv øv øv! Jeg glæder mig til December med masser af julehygge (når først eksamenerne er overståede) som jeg kan varme mig på. Indtil da forkæler jeg mig selv med lækkerier for at holde humøret oppe.
I kender alle brownies – den fantastiske, klistrede, flade chokoladedrøm. Så forestil jer lige den med jordbær, is og flødeskum? Heaven!!!
Denne dessert er lynhurtig at lave til gæster da kagen kan bages dagen før. Brownies skæres i små bider, flødeskummet piskes jordbærrene skæres i stykker og så er det bare at anrette.
Begynd med et lag is, så lidt flødeskum, bær og brownie – og gentag processen til glassene er fyldt. Desserten er flottest i gennemsigtige glas så man kan se hele parfaiten.
Desserten kan selvfølgelig også laves med hindbær.
Se flere af vores lækre dessert opskrifter.
Brownie parfait opskrift
Ingredienser
- 1/2 portion af vores brownies opskrift
- 1/2 liter god vanilleis
- 1/4 liter piskefløde
- 1 bakke jordbær
Fremgangsmåde
- Bag brownien efter opskriften og lad den køle helt af. Skær brownies i små stykker. Skyl jordbærrene og skær dem i kvarte. Pisk fløden til flødeskum.
- Anret desserten ved at lægge et lag is, flødeskum, bær og kage i glassene. Gentag processen til glassene er fyldt. Server straks.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
2 kommentarer
Hej Bageglad!
Hvis jeg nu vælger og bage kagen dagen inden – skal den så i køleskabet og stå eller?
Vh Catja
Hej Catja,
Brownien kan sagtens bages dagen før. Lad den være i bageformen på køkkenbordet og dæk den med plastikfilm.