Kyllingeburger med avocado

Kyllingeburger med avocado
 

  • 0-1 time
  • Begynder
De bedste kyllingeburgere. Opskrift fra Bageglad

Hvem elsker ikke en god burger? Herhjemme er hjemmelavede burgere en luksus vi ofte hygger os med i weekenden. Hvis vi har god tid bager vi gerne vores yndlings brioche burgerboller, som virkelig gør en forskel for burgeren. Der findes mange lækre alternativer til den klassiske oksekødburger, for eksempel vegetarburgere men også forskellige typer kyllingeburgere.

Kyllingeburgere kan laves med kyllingebryst ligesom en typisk caféburger, eller den kan laves med hakket kylling og blive mere bøf-agtig. Det er en opskrift på denne type kyllingeburger vi vil dele med jer her.

Hjemmelavet kyllingeburger opskrift

Fyld kyllingeburgerne med jeres foretrukne fyld. Guacamole eller skiver af avocado passer perfekt til kyllingebøfferne.


De bedste kyllingeburgere. Opskrift fra Bageglad

Kyllingeburger med avocado

Ret: Hovedret
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 2 personer
Lækre hjemmelavede burgere med kyllingebøffer og avocado. Et godt alternativ til de klassiske oksekødburgere.
Udskriv Pinterest

Ingredienser

Kyllingebøffer

  • 1/2 løg
  • 100 g squash
  • 350 g hakket kylling
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl panko rasp
  • 1/2 tsk paprika
  • salt og peber
  • olie eller smør til stegning

Guacamole

  • 2 små avocadoer
  • 1 tomat
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • evt. lidt citronsaft

Boller og fyld

  • 2 burgerboller
  • 1 hoved romainesalat
  • 1/4 agurk
  • evt. ketchup
  • evt. mayonnaise

Sådan gør du

  • Pil løget og riv det groft på et rivejern. Skyl og riv også squashen groft på rivejernet.
  • Kom det revne grøntsager i en skål med hakket kylling, presset hvidløg, panko rasp, paprika, salt og peber og ælt farsen sammen. Form kyllingefarsen til store bøffer. Smelt smør eller opvarm olie på en pande og brun begge siderne af bøfferne ved høj varme. Skru ned på middelhøj varme og steg bøfferne, til de er gennemstegte (cirka 10 minutter).
  • Skyl tomaten og skær den ud i små tern. Mos avocadoerne med en gaffel. Kom tomat, avocado, presset hvidløg, salt og evt. lidt citronsaft i en skål og bland det godt.
  • Varm burgerbollerne i ovnen. Smør eventuelt den ene bolle med ketchup og kom guacamole på den anden. Skyl salaten og læg det på burgerne. Skyl agurken og skær den i skiver. Kom agurken i burgerne. Læg de færdige kyllingebøfferne i burgerne, saml dem og server straks.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se!

Dette indlæg indeholder affiliate links.


18. august 2019 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven