Sikke en travl november. Jeg skal for alvor til at gå i gang med eksamenslæsningen, arrangere diverse julefrokoster og nytårsfest og jeg skal samtidig planlægge og ansøge om næste års udvekslingsophold til… Australien!! Jeg skal læse på et universitet i Brisbane eller Sydney, altefter hvilken plads jeg får, i fire måneder og derefter kommer min søde kæreste ned og rejser rundt med mig. Jeg glæder mig afsindigt meget!
Der er dog længe til og indtil da vil jeg hygge mig med god mad og dejlige venner i det kolde danske vejr! Får du også gæster kan du overveje at servere disse lækre, sprøde tigerrejer stegt med pankorasp og serveret med miso aioli dip og citron.
Disse dybstegte tigerrejer er virkelig nemme at lave. De dyppes blot i hhv. mel, æg og rasp.
Derefter frituresteges rejerne i en rimelig mængde olie til de er gyldne og sprøde.
Jeg kan klart anbefale at servere rejerne med en klat miso aioli dip fra Sticks ‘n’ Sushi. Det giver rejerne et ekstra twist sammen med citronen.
Dippen kan købes i Sticks ‘n’ Sushi restauranter til 59 kroner for en stor eller 12 kroner for en lille. Jeg har købt en stor bøtte og frosset det i små mængder i en isterningebakke. Så har jeg små terninger der kan tøes op når jeg skal bruge det. Dippen er nemlig kraftig og der skal ikke bruges meget ad gangen.
Tigerrejer med pankorasp opskrift
Ingredienser
- 24 tigerrejer
- 1/2 dl mel (cirka)
- 3 æg
- 2-3 dl panko rasp
- olivenolie eller rapsolie til friturestegning
- citron i halve eller kvarte skiver
- miso aioli dip (valgfrit)
- purløg (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Kom mel, pisket æg og pankorasp i hver sin skål. Vend alle tigerrejerne i først mel, så æg og til sidst rasp - sørg for, at halerne er frie.
- Opvarm en dyb pande med olie. Olien er varm nok når et lille stykke rasp syder i det. Frituresteg rejerne i olien til de er gyldenbrune og sprøde.
- Pynt de dybstegte tigerrejer med en lille klat miso aioli dip og purløg. Server straks.
Noter
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
1 kommentar
Hvad er websted.