Brownies med flødeskum og krymmel

Brownies med flødeskum og krymmel
 

  • 2-3 timer
  • Begynder
Brownies med flødeskum og krymmel

I går overraskede jeg og syv andre piger Mette i hendes lejlighed på Amager og hev hende med til hendes polterabend! Programmet stod på flødebollekursus, makeup styling, photoshoot og en masse hyggeligt samvær.

Til dessert lavede jeg vores populære brownies, som Mette elsker, og pyntede dem på en ny måde med flødeskum og blåt krymmel.

Mette skal giftes på lørdag og selvom hun render rundt med den store gravide mave skulle hun i hvert fald fejres til en polterabend.


 

Polterabend skilt

Vi havde arrangeret et flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade og det var helt fantastisk. Vores værtinde var rigtig sød og dygtig og vi havde det virkelig sjovt i vores forsøg på at efterligne hendes perfekte flødeboller. Mette fik lagt en flot makeup og så fik vi alle keglet lidt rundt foran kameraet og Mette fik taget nogle flotte gravidbilleder!

Efter en voldsomt stor portion sushi til aftensmad fik vi brownies til dessert. Det er en sikker vinder, som de fleste elsker, og de er nemme at pynte på forskellige måder.

Jeg bagte en dobbelt portion af vores amerikanske brownies. Jeg brugte en rund udstikker til at udstikke små cirkler i kagen. Så piskede jeg flødeskum og kom det i en sprøjtepose med tyl. På hver lille runde brownie sprøjtede jeg en ring af flødeskum. Derefter dryssede jeg en smule blå krymmel på.

Det blev til disse fine små anrettede brownie desserter.

BrowniesBrownies med flødeskum

Brownies med flødeskum og krymmel

Brownies opskrift med flødeskum og krymmel

Antal: 10 små kager
Udskriv Pinterest

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bag brownies efter opskriften og lad dem køle helt af.
  • Udstik 10 brownies ved forsigtigt at presse udstikkeren ned i kagen og løfte den op. Pres gerne den flækkede overflade lidt sammen, så flagerne forbliver på kagen.
  • Pisk piskefløden til flødeskum og kom den i en sprøjtepose med en tyl. Sprøjt en ring på hver brownie, der ender i midten i en lille tut. Drys lidt krymmel på.
  • Kagerne kan opbevares i køleskabet indtil servering, men sørg for at dække fadet med husholdningsfilm så flødeskummen ikke tager smag efter andet mad.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se!

 


17. marts 2013 af Trine 2 kommentarer

Kommentarer (2)

  • hanan Svar

    tillykke med babyen den er ret nuttet

    16. juni 2016 at 12:59
  • Gitte - Svendborg Svar

    Hej søde Trine og Mette
    Sikke et dejligt indlæg. Ikke mindst at Mette er blevet gift – stort tillykke håber I havde en fantastisk dag! Kigge tit ind på jeres herlige blog! Held og lykke med maven, Mette! Kærlig hilsen jeres nabo fra Japan 😉

    17. marts 2013 at 16:59

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×

Del med en ven