Brownies med flødeskum og krymmel

1 stemme
Mini brownies med flødeskum og krymmel.
Brownies med flødeskum og krymmel

I går overraskede jeg og syv andre piger Mette i hendes lejlighed på Amager og hev hende med til hendes polterabend! Programmet stod på flødebollekursus, makeup styling, photoshoot og en masse hyggeligt samvær.

Til dessert lavede jeg vores populære brownies, som Mette elsker, og pyntede dem på en ny måde med flødeskum og blåt krymmel.

Mette skal giftes på lørdag og selvom hun render rundt med den store gravide mave skulle hun i hvert fald fejres til en polterabend.

 

Polterabend skilt

Vi havde arrangeret et flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade og det var helt fantastisk. Vores værtinde var rigtig sød og dygtig og vi havde det virkelig sjovt i vores forsøg på at efterligne hendes perfekte flødeboller. Mette fik lagt en flot makeup og så fik vi alle keglet lidt rundt foran kameraet og Mette fik taget nogle flotte gravidbilleder!

Efter en voldsomt stor portion sushi til aftensmad fik vi brownies til dessert. Det er en sikker vinder, som de fleste elsker, og de er nemme at pynte på forskellige måder.

Jeg bagte en dobbelt portion af vores amerikanske brownies. Jeg brugte en rund udstikker til at udstikke små cirkler i kagen. Så piskede jeg flødeskum og kom det i en sprøjtepose med tyl. På hver lille runde brownie sprøjtede jeg en ring af flødeskum. Derefter dryssede jeg en smule blå krymmel på.

Det blev til disse fine små anrettede brownie desserter.

BrowniesBrownies med flødeskum

Brownies med flødeskum og krymmel

Opskrift

Brownies med flødeskum og krymmel

1 stemme
Mængde: 10 små kager
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 2 portioner af vores brownies opskrift
  • Udstikker med Ø6 cm
  • ¼ liter piskefløde
  • Krymmel

Sådan gør du

  • Bag brownies efter opskriften og lad dem køle helt af.
    2 portioner af vores brownies opskrift
  • Udstik 10 brownies ved forsigtigt at presse udstikkeren ned i kagen og løfte den op. Pres gerne den flækkede overflade lidt sammen, så flagerne forbliver på kagen.
  • Pisk piskefløden til flødeskum og kom den i en sprøjtepose med en tyl. Sprøjt en ring på hver brownie, der ender i midten i en lille tut. Drys lidt krymmel på.
    1/4 liter piskefløde, Krymmel
  • Kagerne kan opbevares i køleskabet indtil servering, men sørg for at dække fadet med husholdningsfilm så flødeskummen ikke tager smag efter andet mad.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

 

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




2 kommentarer

  1. Hej søde Trine og Mette
    Sikke et dejligt indlæg. Ikke mindst at Mette er blevet gift – stort tillykke håber I havde en fantastisk dag! Kigge tit ind på jeres herlige blog! Held og lykke med maven, Mette! Kærlig hilsen jeres nabo fra Japan 😉

Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke