Bananmuffins med nutella

3 stemmer
Bananmuffins med nutella. Disse små banankager er helt fantastiske!
Opskrift på bananmuffins med nutella fra Bageglad

Så vender vi stærkt tilbage fra vores midlertidige koma! Vi beklager at bloggen har stået stille de sidste par måneder. Der har været rigtig travlt med småbørn og specialeskrivning.

For mit vedkommende er specialet nu afleveret, hip hurra! 9 måneders hårdt skrivearbejde er veloverstået og jeg kan se frem til et par fredelige uger inden jeg skal forsvare. Jeg har også fået job, som jeg glæder mig rigtig meget til at starte på til november.

Der har dog været tid til en lille smule bagning. Jeg fik da kreeret disse helt fantastiske bananmuffins med nutella. Jeg er egentlig ikke så stor fan af banan i kage, da jeg tit synes det kan blive kvalmende sødt, men i disse muffins er bananen frisk og gør kagerne mere svampede. At der så er nutella i, er jo bare den ultimative bonus!

Muffinsdejen røres sammen i en skål sammen med bananmosen. Dejen fordeles i muffinsforme. Der lægges en teske nutella på hver muffin som røres ind i dejen med en tandstik eller gaffel i en cirkulær bevægelse, så chokoladen bliver fordelt.

Bananmuffins opskrift

De lækre banankager skal bages ved 180 grader i 20-24 minutter. Tjek med en tandstik eller strikkepind, at muffinsene har fået nok, før du tager dem ud af ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Bananmuffins med nutella

Resultatet bliver disse HIMMELSKE bananmuffins med nutella, som holder sig gode i flere dage.

Bananmuffins med chokolade

Opskrift på bananmuffins med nutella fra Bageglad

Opskrift

Bananmuffins med nutella

3 stemmer
Mængde: 12 muffins
Udskriv Pin

Udstyr

  • Margrethe røreskål 4L
  • Muffinspande
  • Muffinspande
  • Muffinsforme i mange farver

Ingredienser

  • 4 ½ dl mel
  • 1 ¼ dl sukker
  • 1 ½ tsk bagepulver
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 knivspids salt
  • 75 g smør
  • 3 modne bananer
  • ½ dl yoghurt naturel
  • 2 æg
  • ½ dl Nutella

Sådan gør du

  • Rør mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i en skål.
    4 1/2 dl mel, 1 1/4 dl sukker, 1 1/2 tsk bagepulver, 1 knivspids salt, 2 tsk vanillesukker
  • Smelt smørret og lad det køle af.
    75 g smør
  • Mos bananerne med en gaffel og rør mosen sammen med yoghurt, æg og smeltet smør.
    3 modne bananer, 1/2 dl yoghurt naturel, 2 æg
  • Vend forsigtigt mosen i melblandingen med en grydeske indtil en dej formes. Lad være med at røre for meget.
  • Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme - de bliver cirka trekvart fyldte. Kom 1 teske Nutella på toppen af hver muffin. Rør nutellaen ud i toppen af hver muffin med en tandstikker.
    1/2 dl Nutella
  • Bag nutella bananmuffins i ovnen ved 180 grader (alm. ovn) i 20-24 minutter.
  • Lad muffinsene køle af på en bagerist.

Noter

Tilpasset fra: Sweet Peas Kitchen
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!
Banana nutella muffins recipe

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

4,67 from 3 votes (2 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




8 kommentarer

  1. 5 stars
    Nem og smagfuld og veltilpas muffin.
    Kan varmt anbefales. 👍🏻🥰

    Tak for muligheden 🙏🏻🌞🇩🇰

  2. Hej. Min dej var så tyk, at jeg ikke kunne fordele nutellaen. Kom bare til at ligge ovenpå kagen. Hvorfor mon?

    1. Hej Ulla
      Har du dobbelttjekket, at du har tilsat den rigtige mængde af alle ingredienserne? Har du most bananerne grundigt? Og sidst, kan du eventuelt have rørt for meget rundt da du samlede dejen?

  3. Super lækker kage. DeN bliver lige tilpas med banan og nutella smagen. Lavede dem til familie fødselsdag – alle var vilde med dem 🙂

  4. Uhmmm, meget lækre muffins, kan jeg se – og så får jeg da brugt den overskyede Nutella, fra sidste besøg af Guldklumperne:-) Tak for en god opskrift og fin side, som jeg desværre først er begynt at følge for nyligt

Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke