Tigerrejer med pankorasp

2 stemmer
Lækre friturestegte tigerrejer med pankorasp. Server med miso aioli dip og citron. Perfekt som forret eller hovedret!
Tigerrejer med pankorasp

Sikke en travl november. Jeg skal for alvor til at gå i gang med eksamenslæsningen, arrangere diverse julefrokoster og nytårsfest og jeg skal samtidig planlægge og ansøge om næste års udvekslingsophold til… Australien!! Jeg skal læse på et universitet i Brisbane eller Sydney, altefter hvilken plads jeg får, i fire måneder og derefter kommer min søde kæreste ned og rejser rundt med mig. Jeg glæder mig afsindigt meget!

Der er dog længe til og indtil da vil jeg hygge mig med god mad og dejlige venner i det kolde danske vejr! Får du også gæster kan du overveje at servere disse lækre, sprøde tigerrejer stegt med pankorasp og serveret med miso aioli dip og citron.

Tigerrejer med pankorasp

Disse dybstegte tigerrejer er virkelig nemme at lave. De dyppes blot i hhv. mel, æg og rasp.

Derefter frituresteges rejerne i en rimelig mængde olie til de er gyldne og sprøde.

Jeg kan klart anbefale at servere rejerne med en klat miso aioli dip fra Sticks ‘n’ Sushi. Det giver rejerne et ekstra twist sammen med citronen.

Dippen kan købes i Sticks ‘n’ Sushi restauranter til 59 kroner for en stor eller 12 kroner for en lille. Jeg har købt en stor bøtte og frosset det i små mængder i en isterningebakke. Så har jeg små terninger der kan tøes op når jeg skal bruge det. Dippen er nemlig kraftig og der skal ikke bruges meget ad gangen.

Tigerrejer med pankorasp

Opskrift

Tigerrejer med pankorasp

2 stemmer
Mængde: 4 personer
Udskriv Pin

Ingredienser

  • ½ dl mel (cirka)
  • 3 æg
  • 2-3 dl panko rasp
  • 24 tigerrejer
  • olivenolie eller rapsolie til friturestegning
  • citron i halve eller kvarte skiver
  • miso aioli dip (valgfrit)
  • purløg (valgfrit)

Sådan gør du

  • Kom mel, pisket æg og pankorasp i hver sin skål. Vend alle tigerrejerne i først mel, så æg og til sidst rasp - sørg for, at halerne er frie.
    1/2 dl mel (cirka), 3 æg, 2-3 dl panko rasp, 24 tigerrejer
  • Opvarm en dyb pande med olie. Olien er varm nok når et lille stykke rasp syder i det. Frituresteg rejerne i olien til de er gyldenbrune og sprøde.
    olivenolie eller rapsolie til friturestegning
  • Pynt de dybstegte tigerrejer med citron, en lille klat miso aioli dip og purløg. Server straks.
    citron i halve eller kvarte skiver, miso aioli dip, purløg

Noter

Diæt: Laktosefri
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

 

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




Én kommentar

Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke