Raw kugler med hindbær

Disse lækre rawkugler med hindbær er det perfekte mellemmåltid eller efter aftensmaden til at slukke den søde tand. Spis disse rawkugler med god samvittighed!
Raw hindbærkugler fra Bageglad

Min mave har det bedst, når jeg spiser flere men mindre måltider i løbet af en dag. Jeg sørger derfor altid for, at forberede gode mellemmåltider, så jeg kan spise cirka seks gange om dagen i stedet for kun morgenmad, frokost og aftensmad.

Jeg er glad for müslibarer, men dem man kan købe er enten fyldt med sukker eller rigtig dyre. Man kan nemt lave lækre müslibarer selv men det tager lidt tid da de enten skal bages eller stå længe på køl, så derfor laver jeg ofte raw kugler.

Raw kugler kan man jo godt sige er en form for müslibar, blot i kugleform. Og så er konceptet med raw jo netop, at de ikke skal bages. Fordi de er små skal de være kortere tid på køl og er hurtige, at have klar. Dette er en af mine yndlings raw kugle opskrifter!

Raw kugler med hindbærRaw kugle opskrift

Raw kugler er det perfekte mellemmåltid, også når man er på farten. De giver lige det energiboost man har brug for om eftermiddagen til at få stabiliseret blodsukkeret, og jeg har ofte nogle med på arbejde.

Raw kugler med hindbær opskrift

Raw hindbærkugler fra Bageglad

Opskrift

Raw kugler med hindbær

Lækre rawkugler med sød hindbærsmag, som er nemme og hurtige at lave. Det perfekte mellemmåltid når man trænger til noget sødt men sundt.
Tid i alt: 2 timer 20 minutter
Mængde: 12 stk (cirka)
Udskriv Pin

Udstyr

  • Stavblender og minihakker
  • Køkkenvægt
  • Foodprocessor
  • Melonske

Ingredienser

  • 100 g frosne hindbær
  • 100 g havregryn
  • 50 g solsikkefrø
  • 50 g kokosmel
  • 1-2 spsk kokosolie

Sådan gør du

  • Kom frosne hindbær, havregryn, solsikkefrø og kokosmel i en hakler eller foodprocessor og blend, til der er en grov masse. Tilsæt 1 spsk kokosmel og blend yderligere, til massen bliver klistret og klumper sammen.
    100 g frosne hindbær, 100 g havregryn, 50 g solsikkefrø, 50 g kokosmel, 1-2 spsk kokosolie
  • Tilsæt eventuelt mere kokosolie og blend, indtil du opnår en klistret masse som hænger sammen. Massen skal ikke være tør og smuldrende, for så falder raw kuglerne fra hinanden.
  • Form små kugler med en diameter på cirka 3 cm ved hjælp af en ske eller hænderne.
  • Kom raw kuglerne i køleskabet i minimum 2 timer.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke