Min mave har det bedst, når jeg spiser flere men mindre måltider i løbet af en dag. Jeg sørger derfor altid for, at forberede gode mellemmåltider, så jeg kan spise cirka seks gange om dagen i stedet for kun morgenmad, frokost og aftensmad.
Jeg er glad for müslibarer, men dem man kan købe er enten fyldt med sukker eller rigtig dyre. Man kan nemt lave lækre müslibarer selv men det tager lidt tid da de enten skal bages eller stå længe på køl, så derfor laver jeg ofte raw kugler.
Raw kugler kan man jo godt sige er en form for müslibar, blot i kugleform. Og så er konceptet med raw jo netop, at de ikke skal bages. Fordi de er små skal de være kortere tid på køl og er hurtige, at have klar. Dette er en af mine yndlings raw kugle opskrifter!
Raw kugler er det perfekte mellemmåltid, også når man er på farten. De giver lige det energiboost man har brug for om eftermiddagen til at få stabiliseret blodsukkeret, og jeg har ofte nogle med på arbejde.
Raw kugler med hindbær
Udstyr (indeholder reklame)
- Foodprocessor
- Melonske
Ingredienser
- 100 g frosne hindbær
- 100 g havregryn
- 50 g solsikkefrø
- 50 g kokosmel
- 1-2 spsk kokosolie
Fremgangsmåde
- Kom frosne hindbær, havregryn, solsikkefrø og kokosmel i en hakler eller foodprocessor og blend, til der er en grov masse. Tilsæt 1 spsk kokosmel og blend yderligere, til massen bliver klistret og klumper sammen.
- Tilsæt eventuelt mere kokosolie og blend, indtil du opnår en klistret masse som hænger sammen. Massen skal ikke være tør og smuldrende, for så falder raw kuglerne fra hinanden.
- Form små kugler med en diameter på cirka 3 cm ved hjælp af en ske eller hænderne.
- Kom raw kuglerne i køleskabet i minimum 2 timer.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar