Madmuffins med broccoli og skinke

1 stemme
Lækre madmuffins med skinke og broccoli. Perfekte muffins til brunch eller som mellemmåltid.

Jeg var for noget tid siden hjemme hos min veninde en formiddag, hvor hun havde bagt de lækreste madmuffins. Jeg ville derfor selv prøve at bage dem og de levede fuldt op til mine forventninger! Disse madmuffins indeholder broccoli og skinke og er perfekte til brunch eller et hurtigt mellemmåltid.

Madmuffins med broccoli og skinke fra Bageglad.dk

Bland ingredienserne som nævnt i opskriften og fordel dejen i muffinsforme.

Madmuffinsene bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Opskrift

Madmuffins med broccoli og skinke

1 stemme
Mængde: 20 muffins (cirka)
Udskriv

Ingredienser

  • 5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 100 g skinkestrimler eller skinketern
  • 3 dl grofthakket broccoli
  • dl creme fraiche
  • 1 dl olie
  • 2 æg

Sådan gør du

  • Rør mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål og tilsæt skinke og broccoli i små stykker.
    5 dl hvedemel, 2 tsk bagepulver, ½ tsk natron, 1 tsk salt, 100 g skinkestrimler eller skinketern, 3 dl grofthakket broccoli
  • Pisk cremefraiche, olie og æg sammen og bland det i melblandingen.
    2½ dl creme fraiche, 1 dl olie, 2 æg
  • Dejen fordeles i muffinsforme og bages i ca. 20 min. ved 200˚C.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

4 from 1 vote

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




6 kommentarer

  1. 4 stars
    Hej!

    Nyder at prøve opskrifterne af – de er lækre. Nu er det tid til denne. De er gode til madpakken, står der, betyder det at de er lige så gode kolde som varme? Kan de evt fryses og stadig være lækre?

Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke