Jeg var for noget tid siden hjemme hos min veninde en formiddag, hvor hun havde bagt de lækreste madmuffins. Jeg ville derfor selv prøve at bage dem og de levede fuldt op til mine forventninger! Disse madmuffins indeholder broccoli og skinke og er perfekte til brunch eller et hurtigt mellemmåltid.
Bland ingredienserne som nævnt i opskriften og fordel dejen i muffinsforme.
Madmuffinsene bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.
Opskrift
Madmuffins med broccoli og skinke
Ingredienser
- 5 dl hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 tsk salt
- 100 g skinkestrimler eller skinketern
- 3 dl grofthakket broccoli
- 2½ dl creme fraiche
- 1 dl olie
- 2 æg
Sådan gør du
- Rør mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål og tilsæt skinke og broccoli i små stykker.5 dl hvedemel, 2 tsk bagepulver, ½ tsk natron, 1 tsk salt, 100 g skinkestrimler eller skinketern, 3 dl grofthakket broccoli
- Pisk cremefraiche, olie og æg sammen og bland det i melblandingen.2½ dl creme fraiche, 1 dl olie, 2 æg
- Dejen fordeles i muffinsforme og bages i ca. 20 min. ved 200˚C.
6 kommentarer
Kan man udelade natron? 🙂
Hej Ida
Du kan godt erstatte det med bagepulver, men det vil hæve lidt mindre.
De ser vildt lækker ud, er de lige så gode hvis man opvarmer dem dagen efter?
Hej!
Nyder at prøve opskrifterne af – de er lækre. Nu er det tid til denne. De er gode til madpakken, står der, betyder det at de er lige så gode kolde som varme? Kan de evt fryses og stadig være lækre?
skal brocoli koges først
Hej Jannie. Nej, broccolien behøves ikke at blive kogt før du kommer den i dejen.