Kokossorbet

Kokossorbet
 

  • 1-2 timer
  • Begynder
Kokossorbet opskrift fra Bageglad

Sorbet er fantastisk, fordi det er så let en dessert. Jeg spiser sorbet året rundt – om sommeren fordi det er friskt og afkølende, og i de koldere årstider fordi det passer så godt til mange flotte desserter.

De bedste sorbeter er dem, hvor smagen træder kraftigt frem og det kræver en del eksperimenter for at ramme den helt rigtige smag. Denne kokossorbet er en af dem, hvor jeg mener vi har ramt helt rigtigt. Den er så let og frisk, men samtidig let sødet og svagt parfumeret af kokos.

Kokossorbet er virkelig nemt at lave hvis man har en ismaskine. De fleste sorbeter kan man godt røre i hånden, og altså undlade brug af ismaskine, hvis man er flittig og tålmodig til at røre, men jeg vil fraråde det med denne kokossorbet da der simpelthen vil blive dannet for mange iskrystaller.

Lav derfor denne kokossorbet på en ismaskine og følg anvisningerne fra producenten til at få den perfekte konsistens.

En liter kokossorbetKokos sorbet opskrift

Der er noget raffineret over kokossorbet og jeg synes den passer perfekt til en lækker middag for  vennerne. Man kan nyde kokossorbeten alene, eller bruge den til at komplimentere en fin kage.

Kokos is opskrift fra Bageglad

Kokossorbet opskrift fra Bageglad

Kokossorbet

Antal: 750 ml
UDSKRIV GEM PÅ PINTEREST

Ingredienser

  • 4 dl kokosmælk
  • 2 dl sukker
  • 1 dl vand
  • 1 spsk limesaft

Særligt udstyr:

Fremgangsmåde

  • Kom kokosmælk, sukker og vand i en lille gryde. Opvarm blandingen ved middelhøj varme og rør rundt, indtil sukkeret er helt opløst. Lad ikke blandingen koge.
  • Fjern blandingen fra varmen og rør limesaften i.
  • Lad blandingen køle af i 20 minutter. Hæld blandingen i din ismaskine og tilbered sorbeten efter anvisning fra producenten.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se.
Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
8. december 2016 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften:
Del med en ven