Glaserede gulerødder med timian

1 stemme
Glaserede gulerødder opskrift

Jeg er nogle gange så idéforladt når det drejer sig om, at lave tilbehør til aftensmaden. I hverdagen skal det ofte gå stærkt med en sulten 2-årig der hænger op ad en imens man laver mad, og som skifter holdning dagligt til hvad hun vil og ikke vil spise.

For tiden er hun helt vild med gulerødder og det er som regel noget af det, jeg kan være sikker på at få i hende uden et “ad”. Jeg elsker også gulerødder i alle afskygninger, så win win. De her nemme glaserede gulerødder er perfekt til hurtig aftensmad eller til når man har tid til at kræse længere om en lækker ret i weekenden.

Glaserede gulerødder opskrift

Glaserede gulerødder opskrift

Opskrift

Glaserede gulerødder med timian

1 stemme
Nemme glaserede gulerødder, som lækkert tilbehør til aftensmaden.
Mængde: 2 personer
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 20 g smør
  • 4-6 små gulerødder
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk brun farin
  • 2 tsk frisk eller tørret timian

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker eller skiver. Smelt smørret i en lille gryde ved middel varme. Tilsæt gulerødderne sammen med honning, brun farin og timian.
    20 g smør, 4-6 små gulerødder, 2 spsk honning, 2 spsk brun farin, 2 tsk frisk eller tørret timian
  • Kom låg på gryden og lad gulerødderne småsimre i 15 minutter, til de er møre. Server straks.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke