Indlægget kan indeholde reklamelinks. Læs mere
Jeg er nogle gange så idéforladt når det drejer sig om, at lave tilbehør til aftensmaden. I hverdagen skal det ofte gå stærkt med en sulten 2-årig der hænger op ad en imens man laver mad, og som skifter holdning dagligt til hvad hun vil og ikke vil spise.
Spring til
▲
For tiden er hun helt vild med gulerødder og det er som regel noget af det, jeg kan være sikker på at få i hende uden et “ad”. Jeg elsker også gulerødder i alle afskygninger, så win win. De her nemme glaserede gulerødder er perfekt til hurtig aftensmad eller til når man har tid til at kræse længere om en lækker ret i weekenden.

Glaserede gulerødder med timian
Nemme glaserede gulerødder, som lækkert tilbehør til aftensmaden.
Ingredienser
- 20 g smør
- 4-6 små gulerødder
- 2 spsk honning
- 2 spsk brun farin
- 2 tsk frisk eller tørret timian
Fremgangsmåde
- Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker eller skiver. Smelt smørret i en lille gryde ved middel varme. Tilsæt gulerødderne sammen med honning, brun farin og timian.
- Kom låg på gryden og lad gulerødderne småsimre i 15 minutter, til de er møre. Server straks.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!
Skriv et svar