Jeg er nogle gange så idéforladt når det drejer sig om, at lave tilbehør til aftensmaden. I hverdagen skal det ofte gå stærkt med en sulten 2-årig der hænger op ad en imens man laver mad, og som skifter holdning dagligt til hvad hun vil og ikke vil spise.
For tiden er hun helt vild med gulerødder og det er som regel noget af det, jeg kan være sikker på at få i hende uden et “ad”. Jeg elsker også gulerødder i alle afskygninger, så win win. De her nemme glaserede gulerødder er perfekt til hurtig aftensmad eller til når man har tid til at kræse længere om en lækker ret i weekenden.

Glaserede gulerødder med timian
Ingredienser
- 20 g smør
- 4-6 små gulerødder
- 2 spsk honning
- 2 spsk brun farin
- 2 tsk frisk eller tørret timian
Fremgangsmåde
- Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker eller skiver. Smelt smørret i en lille gryde ved middel varme. Tilsæt gulerødderne sammen med honning, brun farin og timian.20 g smør, 4-6 små gulerødder, 2 spsk honning, 2 spsk brun farin, 2 tsk frisk eller tørret timian
- Kom låg på gryden og lad gulerødderne småsimre i 15 minutter, til de er møre. Server straks.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar