Påskeæg med marcipan, hindbær og hasselnødder

De lækreste marcipan påskeæg med frysetørrede hindbær og nødder - perfekt til påske!
Påskeæg med marcipan, hindbær og hasselnødder

Vi er ret vilde med hjemmelavet påskeæg og konfekt. Det er super hyggeligt at lave påskeæg sammen med familien, som vi gør hvert år, og man får hurtigt lavet en stor portion, som man kan dele ud af til påskefrokosterne.

Her følger opskriften på lækre marcipan påskeæg overtrukket med chokolade og pyntet med frysetørrede hindbær og hakkede hasselnødder.

Påskeæg med marcipan, hindbær og hasselnødder

Begynd med at rulle marcipanen til små kugler eller små påskeæg og hak hasselnødderne til små stykker.

Du opnår det bedste og flotteste resultat hvis du tempererer chokoladen. Forbered din arbejdsplads: klargør et stykke bagepapir til at sætte de færdige påskeæg på og hav frysetørrede hindbær og hakkede hasselnødder klar til at drysse på påskeæggene.

Dyp hvert påskeæg i den tempererede mørke chokolade og fisk dem op med en dyppegaffel. Sæt dem på bagepapiret. Pynt dem straks med enten frysetørrede hindbær eller hakkede hasselnødder. Gentag processen med alle påskeæggene.

Resultatet er lækre marcipan påskeæg med hindbær- og hasselnød pynt.

Hindbær påskeæg

Påskeæg med marcipan, hindbær og hasselnødder

Opskrift

Marcipan påskeæg med hindbær og nødder

Mængde: 8 -10 påskeæg
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 250 g marcipan
  • 100 g god mørk chokolade
  • Frysetørrede hindbær til pynt
  • Hakkede hasselnødder til pynt

Sådan gør du

  • Hak hasselnødderne til små stykker. Tril marcipanen til små kugler eller påskeæg.
    Hakkede hasselnødder til pynt, 250 g marcipan
  • Temperer chokoladen og dyp påskeæggene i chokoladen. Fisk påskeæggene op med en dyppegaffel.
    100 g god mørk chokolade
  • Placer de overtrukne påskeæg på bagepapir og drys frysetørrede hindbær eller hakkede hasselnødder på med det samme, inden chokoladen størkner.
    Frysetørrede hindbær til pynt
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke