Chokoladekage-nisser

Chokoladekage-nisser
 

 • 2-3 timer
 • Begynder
Chokoladekage nisser fra Bageglad

Sikke en hektisk uge! Fik endnu en eksamen overstået i mandags og er i fuld sving med at læse til den næste. Samtidig stod jeg og et par venner for holdets julefrokost der skulle have været afholdt i går. Festen var i forvejen blevet aflyst én gang pga. noget rod med eksamensdatoerne og vi så alle frem til at feste igennem i går.

Men sådan skulle det ikke være. Onsdag aften ringede ejeren af Nose2tail og meddelte at vi ikke var velkomne hvis han skulle leve op til de aftalte betingelser! Hvor tarveligt at aflyse 70 menneskers julefrokost dagen før. Vi har åbenbart utrolig dårlig julefrokostkarma, så vi må holde en fest på et senere tidspunkt i stedet.

Skal du holde julefrokost kan du overveje at servere disse supernemme lækre små chokoladekage-nisser. Julefrokost desserten består af chokoladekage, flødeskum og jordbær og ser rigtig julehyggelig ud og smager supergodt!

Bag en god chokoladekage. Jeg bagte min yndlings chokoladekage med appelsin som er svampet og fantastisk. Brug en udstikker til at udstikke små runde kager. Størrelsen på udstikkeren afhænger lidt af størrelsen på jordbærrene – jeg brugte en udstikker på 5 cm.

Pisk flødeskummet og kom det i en sprøjtepose med tyl. Hullet på tyllen skal være cirka 1-1,5 cm. Sprøjt en rund ring af flødeskum langs den øverste kant af de små runde chokoladekager. Placer forsigtigt et jordbær ovenpå og pynt jordbærret med en lille flødeskumstut.

Disse fine små nissekager er en rigtig god juledessert som kan laves i forvejen.

Se flere af vores gode juleopskrifter.

Chokoladekage nisser fra Bageglad

Chokoladekage-nisser

Mængde: 8 stk
Udskriv Pinterest

Ingredienser

 • 1 chokoladekage
 • 2 dl piskefløde (cirka)
 • 8 jordbær

Sådan gør du

 • Bag chokoladekagen og lad den køle af. Udstik 8 små chokoladekager med en udstikker på cirka 5 cm alt efter størrelsen på jordbærrene.
 • Pisk piskefløden til flødeskum. Skyl og rens jordbærrene. Kom flødeskummet i en sprøjtepose med en rund tyl på 1-1,5 cm.
 • Sprøjt en ring af flødeskum langs kanten på hver lille chokoladekage. Placer forsigtigt et jordbær ovenpå. Sprøjt en lille klat flødeskum på toppen af jordbærret.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se!

 

670x670 (0x0)
Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
7. december 2012 af Trine 3 kommentarer

3 kommentarer

 • Mette Hansen Svar

  Super fede julekager 🙂

  14. december 2012 at 09:59
  • Trine Svar

   Hej Mette,
   Tusind tak. Glædelig jul! 🙂

   14. december 2012 at 18:05

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Del med en ven