Jeg er glad for wraps i alle afskygninger. At erstatte brød med tortilla wraps er en nem og god måde at holde dit indtag af kulhydrater og gluten nede, wraps holder sig længe og er fryseegnede, og der findes uendelige kombinationer af fyld.
En af mine favoritkombinationer er denne Hawaii-wrap med BBQ kylling, frisk grøn salat, majs og ananas. Jeg er vild med den enkle sammensætning af den friske frugt og den marinerede kylling og den er samtidig uhyre nem at lave og kræver kun få ingredienser.
Ønsker man en fyldigere wrap kan man tilsætte flere grøntsager, såsom grøn peberfrugt og revet squash, og fylde såsom sorte bønner. Jeg synes BBQ saucen og saften fra ananasen gør wrappen tilstrækkeligt saftig, men man kan eventuelt tilføje en let creme fraiche dressing.
Disse wraps er velegnede til madpakken da de sagtens kan holde sig lækker til frokost hvis de pakkes i plastikfilm – dog skal du undlade at tilføje en eventuel dressing før den skal spises.
Hawaii wraps
Ingredienser
- 300 g kyllingebryst
- Olie til stegning
- Salt og peber
- 2 spsk BBQ sauce
- 3-4 blade hovedsalat
- 300 g frisk ananas
- 100 g søde majs
- 2 tortilla wraps
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i små stykker. Steg den i lidt olie til den er gennemstegt og krydr med salt og peber. Kom BBQ saucen i en skål og vend den stegte kylling i.
- Skyl og rens salaten. Skær ananasen i små stykker. Fordel så kylling og grøntsager på to tortilla wraps og rul dem sammen.
- Server med det samme eller pak dem i plastikfilm og gem til senere.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar