Oven på en dejlig og hyggelig første jul med vores lille pige føler jeg mig godt fyldt op af familiehygge, julemad og masser af søde sager. Og så blev det januar: koldt, mørkt, vådt og ærlig talt ret kedeligt.
Det er ikke de længste ture lillepigen og jeg får gået i disse uger og jeg bliver lidt bims af, at opholde mig så meget indendøre, så jeg bruger så meget tid som muligt på træning. Det er så rart at få nogle timers pause fra bleskift og vasketøj, og så har jeg meget mere overskud til at være en god mor når jeg har fået rørt mig!
Oven på alt det tunge julemad har jeg også lyst til noget mere let og lækkert. Disse vegetar wraps fyldt med protein er den perfekte frokost til efter træning, ikke mindst fordi de er hurtige og nemme at lave.
Man skal blot koge æg, varme wraps og så er det bare at komme fyldet på til servering.
Wrapsene holder sig også gode til at have med på farten hvis de pakkes i plastikfilm. Spar dog lidt på salsaen så wrapsene ikke bliver bløde.

Vegetar protein wraps
Ingredienser
- 3 æg
- 6 små tortilla wraps
- 6 spsk salsa
- 6 blade hovedsalat
- 200 g sorte bønner
- 75 g majs*
Fremgangsmåde
- Kog æggene i 7-8 minutter, til de er hårdkogt. Pil æggene og lad dem køle lidt af.
- Skyl salaten grundigt og fordel den oven på salsa på de 6 wraps.
- Fordel sorte bønner, majs og kvarte æg på de 6 wraps og server straks.
Noter
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar