Laks med persillelåg

Laks med persillelåg
 

  • 0-1 time
  • Begynder
Laks i fad opskrift fra Bageglad

Jeg er generelt ikke så bejestret for fisk, men laks kan jeg lide. Derfor laver jeg det tit i et forsøg på at nå målet med fisk to gange om ugen og prøver gerne nye måder at servere det på. Dette persillelåg er supernemt og giver en god smag til laksen.

Laks i fad opskrift fra Bageglad

Først fjernede jeg skinnet fra laksebøfferne. Jeg maste ingredienserne til persillelåget sammen med en gaffel og fordelte det over laksebøfferne.

LaksesideLakseside topping

Jeg satte ris over og kogte nogle grøntsager mens laksebøfferne var i ovnen i cirka 15 minutter. Jeg satte ovnen på grill de sidste 3 minutter for at give toppen lidt farve og voila – lækre laksebøffer kunne serveres!


Laks opskrift fra Bageglad

 

Laks i fad opskrift fra Bageglad

Laks med persillelåg opskrift

Mængde: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 2 laksebøffer
  • 30 g rasp eller brødkrummer
  • 50 g blødt smør
  • 1 spiseske hakket persille
  • smør til fadet

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 200 grader. Fjern skinnet fra laksebøfferne – nogle gange kan kan forsigtigt hive det af, ellers kan du bruge en skarp kniv. For at lave persillelåget moses smør, rasp/brødkrummer og hakket persille sammen i en skål indtil det danner en tyk pasta. Læg låget over de to laksebøffer.
  2. Smør et ovnfast fad og kom laksebøfferne i. Bag bøfferne i ovnen i cirka 15 minutter, altefter hvor gennemstegt du kan lide din fisk og altefter hvor tykke bøfferne er. Sæt ovnen på grill i de sidste par minutter for at give låget lidt farve (valgfrit). Server straks.

 


15. januar 2012 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


×

Del med en ven