Jeg er generelt ikke så bejestret for fisk, men laks kan jeg lide. Derfor laver jeg det tit i et forsøg på at nå målet med fisk to gange om ugen og prøver gerne nye måder at servere det på. Dette persillelåg er supernemt og giver en god smag til laksen.
Først fjernede jeg skinnet fra laksebøfferne. Jeg maste ingredienserne til persillelåget sammen med en gaffel og fordelte det over laksebøfferne.
Jeg satte ris over og kogte nogle grøntsager mens laksebøfferne var i ovnen i cirka 15 minutter. Jeg satte ovnen på grill de sidste 3 minutter for at give toppen lidt farve og voila – lækre laksebøffer kunne serveres!

Laks med persillelåg opskrift
Ingredienser
- 2 laksebøffer
- 30 g rasp eller brødkrummer
- 50 g blødt smør
- 1 spiseske hakket persille
- smør til fadet
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen på 200 grader. Fjern skinnet fra laksebøfferne – nogle gange kan kan forsigtigt hive det af, ellers kan du bruge en skarp kniv. For at lave persillelåget moses smør, rasp/brødkrummer og hakket persille sammen i en skål indtil det danner en tyk pasta. Læg låget over de to laksebøffer.
- Smør et ovnfast fad og kom laksebøfferne i. Bag bøfferne i ovnen i cirka 15 minutter, altefter hvor gennemstegt du kan lide din fisk og altefter hvor tykke bøfferne er. Sæt ovnen på grill i de sidste par minutter for at give låget lidt farve (valgfrit). Server straks.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
Skriv et svar