Kage med bamser til barnedåb

Kage med bamser til barnedåb
 

 • 3-4 timer
 • Øvet
Bamse kage til barnedåb

Jeg håber I alle er kommet jer over julen og nytåret. Jeg har haft gang i lidt kageprojekter!

Da Trines veninde bad mig om at lave en dåbskage til hendes lille datter sagde jeg selvfølgelig ja med det samme. Det var en af mine første dåbskager, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Tillykke, søde Freja!

Bamse kage til barnedåb

Selve kagen er en chokoladekage med lag af frisk, lækker hindbærmousse imellem. Når man laver etagekager er det en god ide at finde en kageopskrift, som er rimelig bastant, så den ikke har så nemt ved at klaske sammen.

BarnedåbBaby Freja

 

Jeg valgte at holde hele dåbskagen i pastelfarver, men ikke for meget lyserød. Derfor blev den nederste etage lilla. Jeg har her brugt en dims, som kan lave krydsmønster. Det gav en rigtig god effekt og helt sikkert noget, som jeg vil bruge igen på en anden kage!

For at det ikke skulle blive for ensformigt har jeg lavet den øverste etage hvid. For at bryde farven lavede jeg små stjerner i lyseblå, som jeg satte på hver side af etagen med lidt vand.

Forældrene ville gerne have Frejas navn på kagen. For at gøre det lidt specielt lavede jeg små byggeklodser i blå og lilla og brugte bogstavudstikkere til at skrive hendes navn herpå.

Da det trods alt er en pige måtte der næsten være lidt lyserødt på kagen. Derfor valgte jeg at lave to bamser i pastellyserød. De er begge sat sammen med vand og tandstikkere, så de ikke falder fra hinanden.

Da jeg synes, at der manglede lidt pynt på den nederste etage og lidt flere farver, valgte jeg at lave en badeand og et tæppe, der blev præget med en rullepind med babyfødder, købt i Panduro Hobby (lidt svært at se på billedet). Derudover har jeg lavet en rangle i lysegrøn, også sat sammen med tandstikkere så den holder.

I den nederste etage har jeg sat et par plastikrør som støtte, så den øverste etage ikke maser den nederste flad. Husk at sige at der både er tandstikkere og plastikrør i kagen når den serveres!

Barnedåb kage

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
4. januar 2013 af Mette 5 kommentarer

5 kommentarer

 • jane bergmann Svar

  Hej, er det muligt at bestille en dåbskage hos dig, den ser så superfin ud?
  i Oktober..

  25. august 2014 at 13:05
  • Mette Svar

   Hej Jane

   Jeg tager desværre ikke imod bestillinger lige i øjeblikket. Håber du kan finde en anden løsning!
   Hilsen Mette

   3. september 2014 at 09:10
 • Berit Svar

  Super flot kage 🙂 og jeg er vild med farverne 🙂

  2. maj 2014 at 15:17
 • Mette Svar

  Tusind tak, begge to!

  27. januar 2013 at 10:45
 • Rodehovedet ;) Svar

  Sikke en sød kage 😀

  25. januar 2013 at 12:51

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven