Jomfruhummere med hvidvinssauce

Jomfruhummere med hvidvinssauce
 

  • 0-1 time
  • Middel
Jomfruhummere i hvidvinsauce opskrift

Som barn var min søster og jeg ofte i sommerhus i Jylland hos vores bedsteforældre når vi holdt sommerferie i Danmark. Disse somre står som nogle af de allerbedste barndomsminder for mig. Det var også i sommerhus at jeg blev introduceret til friskfangede jomfruhummere som jeg blev fuldstændig vild med.

Jeg er stadig vild med jomfruhummere og byder lejligheden sig for at få fat i nogle gode friske jomfruhummere siger jeg ikke nej! Især om sommeren.

Jomfruhummere kræver ikke særlig meget til, da de smager så godt i sig selv. Jeg kan dog rigtig godt lide at få en sauce over, da det giver lidt ekstra og fremhæver smagen. Jeg foretrækker hvidvinsauce da det er en let og frisk sauce.

Jomfruhummere

Server jomfruhummerne med saucen og citron til.

Jomfruhummer opskrift

Til opskriften anbefales

AD 1

AD 2

AD 3

Jomfruhummere i hvidvinsauce opskrift

Jomfruhummere med hvidvinssauce

Mængde: 2 personer
Udskriv Pinterest

Ingredienser

  • 6 jomfruhummere
  • olie til stegning
  • 2 dl hvidvin
  • 25 g smør
  • salt og peber
  • 1/2 citron

Sådan gør du

  • Skyl jomfruhummerne grundigt. Varm olien på en stor pande. Steg jomfruhummerne i 2 minutter ved høj varme. Vend jomfruhummerne og steg i yderligere 3 minutter.
  • Fjern jomfruhummerne fra panden med en tang og læg dem i et fad. Hæld hvidvinen på panden og lad det koge lidt ind. Tilsæt smør, salt og peber og rør godt rundt til du får en ensartet sovs.
  • Hæld saucen over jomfruhummerne i fadet og server med citron i skiver eller både.

Noter

Tilpasset fra: Bo Bech
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
2. august 2017 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *






Del med en ven