Hvidløgsbrød

Hvidløgsbrød
 

  • 0-1 time
  • Begynder
Hvidløgsbrød opskrift

Hvidløgsbrød er en hurtig og nem forret, snack eller tilbehør til hovedretten. De er supernemme at lave og kræver blot hvidløg, flute og olie.

Hvidløgsbrød opskrift

Naturligvis smager hvidløgsbrødene bedst, hvis det er et lækkert flute. Jeg kan godt lide ciabatta og man kan få nogle udemærkede færdigbagte ciabattabrød i supermarkederne. Man pensler blot olie på brøddene og krydrer dem. Derefter bages de igen med hvidløg på. Er man ikke til hvidløg kan man i stedet for olie komme smør, salt og peber på brøddene og undlade hvidløget.

Hvidløgsbrød opskrift

Hvidløgsbrød opskrift

Mængde: 6 stk
Udskriv Pinterest

Ingredienser

  • ½ lækkert flute , fx ciabatta
  • ½-1 fed hvidløg
  • 2 spiseske olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 225 grader. Skær brødet i skiver med en tykkelse på 1 cm. Pensl skiverne med olie og drys med salt og peber. Sæt brødene i ovnen i ca. 9 minutter.
  • Pres hvidløget og drys det over skiverne. Sæt brødene ind i ovnen igen i 2 minutter. Server straks.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se!
Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
29. februar 2012 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven