Hello Kitty cupcakes

Hello Kitty cupcakes
 

  • 2-3 timer
  • Middel

Min søster og jeg boede i Japan da vi var mindre… landet der opfandt Hello Kitty. Vi har derfor fået hvad jeg vil kalde en “overdosis” af alt hvad der hedder Hello Kitty, så da fænomenet begyndte at komme til Danmark var vi ikke specielt begejstrede. Jeg må dog indrømme, at det nu kan være meget sødt i små mængder, så da jeg blev bedt om at lave Hello Kitty cupcakes til en fødselsdag, sagde jeg naturligvis ja.

cupcakes-hello-kitty

Start med at find et egnet Hello Kitty billede på Google, og print det ud i den rigtige størrelse. Klip det herefter ud, dermed har du en hjemmelavet skabelon at skære efter.

Rul lidt hvid fondant ud og læg skabelonen over, og skær et Hello Kitty ansigt ud.

hellokitty-fondanthello-kitty-fondant

Lav herefter en sløjfe af lyserød fondant. Rul to små kugler, tryk dem lidt flade og sæt ved siden af hinanden. Lav to linjer i hver halvdel. Rul herefter en mindre kugle, sæt den på de to halvdele og tryk lidt flad. Lim herefter sløjfen på ansigtet med lidt vand.

hello-kitty-sløjfehello-kitty-sløjfer

Lav næse af gul fondant og knurhår af sort fondant, og tegn til sidst øjne på med en sort fødevaretusch.

hello-kitty-knurhårhello-kitty-øjne

Brug blossom blomsterudstikkere til at lave små hvide blomster.

hello-kitty-blomster

Bag til sidst nogle lækre vanillecupcakes og kom cream cheese glasur på. Her har jeg tilføjet lidt hindbærmarmelade til glasuren og farvet den lyserød. Jeg har brugt Wilton 1M tyl til at sprøjte glasuren ud.

Sæt et par blomster og et Hello Kitty ansigt på hver cupcake, og så er de klar til fest!

hello-kitty-cupcakespink-cupcake-blomster

cupcakes-fad


Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
19. juni 2012 af Mette Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven