Hvis du som jeg elsker alle typer french toast eller bare elsker nutella og jordbær vil du elske denne opskrift på french toast ruller med nutella- og jordbærfyld.
Jeg har aldrig i mit liv fået bedre morgenmad! Disse små kageruller er fuldstændig himmelske. Jeg bagte dem til min kærestes fødselsdag og samtlige gæster blev mundlamme da de satte tænderne i dem – og rullerne forsvandt på ti minutter!
Jeg fik idéen til disse ruller fra Pinterest, hvor kreative bagere laver dem i mange forskellige versioner. Den mest udbredte er med cream cheese og jordbær, men jeg kan ikke tåle cream cheese og helt ærligt – jeg ville aldrig kunne vælge cream cheese frem for nutella! 😉
Jeg rullede french toast rullerne i sukker efter stegning. De kan også drysses med flormelis eller kanelsukker eller serveres helt uden sukker (de er meget søde i forvejen).
Rullerne er nemme at lave. Skorperne skæres af toastbrød, der rulles fladt med en kagerulle. Fyldet kommes på og de rulles stramt sammen.
Rullerne dyppes i æg/mælk og steges i kort tid, til de er gyldne. Og så er du klar til at nyde den mest himmelske morgenmad nogensinde!
Jordbær-nutella french toast ruller
Udstyr (indeholder reklame)
- Stegepande 24cm
Ingredienser
- 10 stykker lyst toastbrød
- 10 små jordbær
- 2 spsk Nutella
- 2 æg
- 2 spsk mælk
- sukker til at rulle i
- smør til stegning
Fremgangsmåde
- Skyl jordbærrene og skær dem i mindre stykker.
- Skær skorperne af toastbrøddet. Rul toastbrøddet helt fladt med en kagerulle.
- Smør toastbrøddet med nutella, helt ud til kanterne. Læg jordbærstykker langs den ene side og rul, så jordbærrene rulles ind i midten - nutellaen hjælper brøddet til at forblive rullet. Gentag processen med alt toastbrøddet.
- Pisk æg og mælk sammen i en skål. Smelt smør på en pande. Dyp hver toastrulle i æg og steg på panden i 6-8 minutter. Vend rullerne undervejs, så de får farve på alle sider. Rul rullerne i sukker lige efter stegning.
- Kan serveres varme eller lune - gerne med ahornsirup til.
Bedøm opskriften
Klik på antal stjerner
4 kommentarer
Vil høre om man kan lave de toust ruller dagen før
Hej Majbritt
Du kan forberede rullerne ved at rulle med nutella og jordbær men de bør dyppes i æggeblandingen og steges kort tid før servering.
De ser super lækre ud. Kan de godt laves en time eller to inden de skal spises og så stadig være gode?
Hej Anette
De er bedst serveret direkte, da de ellers mister deres sprødhed.