Forårsruller med laks og risnudler

Hjemmelavede forårsruller med laks, risnudler, spinat, bønnespirrer og ost. Perfekt mad til en venindeaften!
Forårsruller med laks - god opskrift

Endelig kom sommervejret til Danmark, selvfølgelig i den uge, hvor jeg har allermest arbejde. Så er det godt at jeg har haft en superhyggelig weekend med veninderne – der er intet som godt selskab og god mad til at give et energiboost.

Vi lavede disse lækre forårsruller med laks, risnudler, spinat, bønnespirrer og ost, som er den perfekte ret til en venindeaften.

Forårsruller med laks - god opskrift

Fyldet forberedes først: laks skæres ud i små stykker og spinat og bønnespirrer dampes imens risnudlerne ligger i blød. Osten mases desuden med en gaffel.

Fyldet lægges på midten af forårsrullepapiret. Forårsrullerne foldes: først foldes siderne ind omkring fyldet og derefter rulles resten omkring forårsrullen. Alle forårsrullerne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og pensles med olie, så de får en sprød overflade.

Forårsrulle opskrift

Her ses de færdigbagte forårsruller – velbekomme!

Forårsruller med laks opskrift

Forårsruller med laks - god opskrift

Opskrift

Forårsruller med laks og risnudler

Mængde: 4 personer
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 100-125 g glasnudler
  • 150 g bønnespirrer
  • 400 g friske spinatblade
  • 200 g hvid ost i saltlage
  • 8 plader optøet forårsrulledej/filodej
  • 200 g laksefilet i små tern
  • 2 spsk olie til pensling
  • soyasauce eller sød chilisauce til servering

Sådan gør du

  • Læg nudlerne i blød i koldt vand i ca. 20 minutter. Skyl og rens bønnespirrer og spinatblade og damp det i en gryde til spinaten falder sammen. Mos den hvide ost og lad nudlerne dryppe af.
    100-125 g glasnudler, 150 g bønnespirrer, 400 g friske spinatblade, 200 g hvid ost i saltlage
  • Læg et stykke forårsrulledej diagonalt på bordet og kom fyld på langs på midten: bønnespirrer/spinat, glasnudler, laks og ost. Fold nu forårsrullerne ved først at bukke siderne ind og derefter rulle forårsrullen. Kom lidt vand på den sidste flap så den klistrer og holder forårsrullen sammen. Gentag processen for alle forårsrullerne.
    8 plader optøet forårsrulledej/filodej, 200 g laksefilet i små tern
  • Læg forårsrullerne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl med olie. Bag dem i en 200 grader varm ovn i 6 minutter - vend dem og bag dem i yderligere 6 minutter. Sæt nu ovnen på grill og bag forårsrullerne til de har fået pæn farve. Server straks med soyasauce eller sød chilisauce.
    2 spsk olie til pensling, soyasauce eller sød chilisauce til servering
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

 

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke