Chokoladehåndbogen er den essentielle grundbog, der hjælper alle til at komme i gang med eller blive dygtigere til chokoladekunsten. Godt håndværk kræver gode teknikker og kreativ inspiration. Og belønningen er stor, når man får skabt smuk, blank chokolade med det helt rigtige knæk og fantastisk smag!
329,95 kr.
inkl. moms
Chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne bog går i dybden med alle de forskellige teknikker og deres fordele og ulemper, og hjælper dig med at vælge de metoder, der passer til dig. Bogen er inddelt i fire sværhedsgrader med mere end 100 opskrifter og teknikker til fyldt chokolade, trøfler, flødeboller og chokoladedekorationer.
Bogens projekter har trin-for-trin billeder og forklaringer, så du kan lære nye færdigheder. Alle teknikker og opskrifter er inddelt efter niveau, så du gradvist kan kaste dig ud i mere avancerede former for fyld og dekorationer.
“Den fedeste bog – alle de oplysninger jeg har manglet i de andre chokoladebøger der er udgivet findes i den – TAK!”
@engleriet
“Smuk smuk smuk bog. Og ikke blot den smukkeste bog – men seriøst den bedste danske bog på markedet… Bum!”
@malenevittrup
“Jeg synes helt ærligt at det er den bedste chokoladebog jeg er stødt på. Og jeg har da været gennem nogle stykker efterhånden. Elsker billederne med al fyldet inden afsnittene, og er især VILD med smagshjulet!”
@confectionsbybritt
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.