Mango is med kun 2 ingredienser

4 stemmer
Hjemmelavet mango sorbet med kun 2 ingredienser.
Mange is opskrift fra Bageglad

Min kæreste elsker mango og kan aldrig få nok af denne eksotiske frugt. Da hans absolutte yndlingsdessert er is besluttede jeg mig for at kombinere de to til en hjemmelavet mango is.

Udfordringen for mig her er, at jeg hverken tåler mælkeprodukter eller ejer en ismaskine, så der måtte kreativ tænkning til. Jeg har ofte set isopskrifter lavet af f.eks. frossen frugt og peanut butter, men kombien af peanuts of mango spiller ikke, så jeg besluttede mig for at bruge kokosmælk.

Det resulterede i en virkelig lækker cremet mangosorbet som kun består af 2 ingredienser!

Dette er et sundt og fedtfattigt alternativ til is, da isen kun består af frossen frugt og kokosmælk. Undgå dog at erstatte kokosmælken med light-udgaven, da det vil ødelægge konsistensen af isen.

Mangoen skæres i tern og fryses i minimum 4 timer. Den frosne frugt blendes sammen med kokosmælken, til der opnås en cremet konsistens. Den kan serveres straks med en softice agtig konsistens, men jeg fryser min yderligere i 30 minutter så den får den rigtige sorbet konsistens.

Server mango isen alene eller f.eks. i nogle hjemmelavede vafler.

Blende mango

Mange is opskrift fra Bageglad

Opskrift

Mango is med kun 2 ingredienser

4 stemmer
Mængde: 3 -4 personer
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 1 moden mango skåret i tern (cirka 150 g)
  • 3-4 spsk kokosmælk

Sådan gør du

  • Læg mangostykkerne i en pose eller bakke og frys dem i minimum 4 timer.
  • Kom de frosne mangotern i en food processor eller kraftig blender sammen med kokosmælken og blend, til det får en cremet konsistens.
  • Server straks som softice konsistens eller frys igen i 30 minutter og server som sorbet.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

4,75 from 4 votes (4 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke