Frisk pasta med champignonsauce

1 stemme
Frisk pasta med cremet champignonsauce, ruccola og cherrytomater. Lækker og nem hverdagsmad på 20 minutter!
Frisk pasta med champignonsauce

Jeg er stor fan af nem hverdagsmad. Når min kæreste har haft nattevagt og jeg både har arbejde og eksamener er det skønt at kunne bikse lækker mad sammen på 20 minutter.

Denne pastaret med cremet champignonsauce tager ingen tid at lave og smager himmelsk – lige det man har lyst til, efter en lang dag.

Frisk pasta med champignonsauce

Grøntsagerne forberedes først så de er klar til at komme i pastaretten. Champignons svitses i hvidløg og saucen laves. Pastaen koges og vendes i champignonsaucen med ruccola og cherrytomater. Så nemt er det!

Frisk pasta med champignonsauce

Opskrift

Frisk pasta med champignonsauce, ruccola og cherrytomater opskrift

1 stemme
Mængde: 2 personer
Udskriv Pin

Ingredienser

  • 3-400 g frisk pasta
  • 12 champignons
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hønsebuillon
  • dl madlavningsfløde
  • 1 tsk mel
  • 1 håndfuld ruccola
  • olivenolie til stegning
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær champignons i skiver. Halvér cherrytomaterne. Skyl ruccolaen.
  • Pres hvidløget og svits det i lidt olivenolie. Tilsæt champignonskiverne og rør godt rundt, indtil champignonsene er reducerede. Tilsæt buillon og cremefine og 1 tsk mel og lad saucen koge op, så den tyknes. Smag til med salt og peber.
  • Sluk for saucen imens pastaen koges efter anvisning på pakken. Vend pasta, ruccola og cherrytomater i champignonsaucen og server straks.
BEDØM OPSKRIFTEN
Tag @bageglad på Instagram så jeg kan se og dele det du har lavet!

Mere fra Bageglad

Trine fra Bageglad

Den bageglade

Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive vist. Obligatoriske felter er makeret med *.
Ondskabsfulde kommentarer og kommentarer med links eller reklame slettes.

Bedøm opskriften:




2 kommentarer

Trine fra Bageglad
Jeg hedder Trine og er utroligt bageglad. For 10 år siden startede jeg denne blog for at dele mine opskrifter og projekter med familie og venner, og i dag når den ud til flere end jeg nogensinde havde drømt om. Tak fordi du følger med!

Følg mig på Instagram

Få de seneste blogindlæg direkte i din indbakke