Ælt lakridssirup og lakridspulver ind i marcipanen til det er jævnt fordelt. Mængden af lakridssirup doseres efter hvor kraftig lakridssmag du ønsker. Bemærk at lakridssmagen forstærkes når marcipanen har trukket.
200 g marcipan, 2-3 tsk lakridssirup, 1 tsk lakridspulver
Form lakridsmarcipanen til små påskeæg. Vi lavede 12 stk ud af denne portion.
Smelt og temperer den mørke chokolade. Følg eventuelt vores guide til chokoladetemperering. Dyp hvert påskeæg i mørk chokolade på en chokoladegaffel og bank den overskydende chokolade af, så du får et jævnt lag.
150 g god mørk chokolade
Sæt påskeægget på en rist, drys evt. med lidt lakridsgranulat og lad chokoladen stivne helt. Gentag processen med alle påskeæggene.
lakridsgranulat til pynt
Noter
Opbevar påskeæggene i en lufttæt boks et køligt sted (men ikke i køleskabet, det er for koldt).