Bag brownien efter opskriften. Lad den køle helt af. Udstik fire bunde med en rund udstikker på 6-8 cm.
1 portion af min brownies opskrift
Chokolademousse:
Pisk piskefløden til flødeskum og stil den i køleskabet. Pisk æggeblommerne og sukkeret sammen til en luftig æggesnaps.
1/4 liter piskefløde, 4 pasteuriserede æggeblommer, 30 g sukker
Hak den mørke chokolade groft og smelt 2/3 af den i mikroovnen - husk at røre rundt ind imellem og hold øje med, at den ikke brænder på! Kom den sidste 1/3 af chokoladen i en skål og hæld den smeltede chokolade oveni. Rør rundt, til al chokoladen er smeltet.
100 g god mørk chokolade
Rør den smeltede chokolade sammen med æggesnapsen. Vend flødeskummet i chokolade-æggeblandingen forsigtigt og rør langsomt rundt til chokoladen er helt fordelt.
Kom chokolademoussen i en sprøjtepose med en stor tyl.
Pynt:
Skyl jordbærrene og skær dem i halve. Afrund dem eventuelt lidt i kanterne. Kom plastik rundt om hver brownie bund. Fordel jordbærrene så hvert tårn får fire halve jordbær.
8 jordbær
Sprøjt langsomt chokolademousse i hvert tårn - sørg for, at jordbærrene ikke vælter. Sørg også for, at toppen er glat. Drys pynt af karamelspåner og frysetørrede jordbær over.
Frysetørrede jordbær, Chokolade- eller karamelspåner
Stil desserterne i køleskabet i minimum 2 timer. Fjern forsigtigt plastikken før servering.