Denne opskrift på Oreo-is er virkelig nem og kan laves med eller uden ismaskine. En cremet vaniljeis med stykker af hakket Oreo, så bliver det ikke bedre!
Hak Oreo småkagerne groft med en kniv. Stykkerne skal ikke være for store, så kan de stoppe rotoren på ismaskinen.
6-8 Oreos
Pisk de pasteuriserede æg, sukker og vanillesukker i en skål med en elpisker. Pisk piskefløden til en let flødeskum i en anden skål. Rør flødeskummen ud i æggesnapsen sammen med mælken stille og roligt, uden at slå luften ud af isen.
Hæld isen i din ismaskine og følg anvisningerne fra producenten.
Når der er 10 minutter tilbage af isprocessen tilsættes Oreo stykkerne og fordeles i isen af maskinen. Lad isen efterfryse i minimum 1 time inden servering for den bedste Oreo-konsistens.
Frys uden ismaskine:
Hæld isen i en beholder og stil den i fryseren. Rør i isen hvert 20. minut indtil isen er halvfrossen. frossen for den bedste konsistens uden iskrystaller.
Tilsæt Oreo stykkerne og fordel dem i isen under omrøring. Fortsæt med at røre i isen hvert 20. minut til isen er frossen.