Det er nemt at variere mængden med denne opskrift. 25 g nougat svarer til ca. 20 stykker konfekt, så du kan øge eller mindske mængden af alle ingredienserne, alt efter hvor meget konfekt du vil lave.
Sukker og hasselnødder ristes på en pande, til det bliver gyldent. Tilsæt nougat og rør det forsigtigt sammen. Kom massen på bagepapir og køl det ned i køleskabet. Hak det til små stykker.
25 g hasselnødder, 25 g sukker, 25 g nougat
Del marcipanen og tril det til flade kugler. Kom et stykke krokant i midten og tril marcipanen så man ikke kan se krokanten.
300 g marcipan
Smelt og temperer den mørke chokolade. Se evt. min guide til at temperere chokolade. Dyp marcipanen i chokoladen og lad den køle af på bagepapir. som er smeltet over vandbad og lad den sætte sig ved 18-20 grader (i et køligt rum) på bagepapir.
100 g god mørk chokolade
Når chokoladen er størknet tempereres lidt mere chokolade, som kommes i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille bitte hul og "kør" henover konfekten, så der dannes fine chokoladestriber. Køl chokoladerne ned igen.