Den lækreste kagecreme opskrift! Du vil aldrig bruge pulvercreme igen når du har prøvet denne dejlige vanillecreme. Kan bruges til at fylde i vandbakkelser, kager og desserter.
Kom æggeblommer, helt æg, sukker og mel i en lille gryde og pisk det kort sammen. Opvarm blandingen ved middelhøj varme og tilsæt mælk lidt efter lidt mens du pisker konstant i stille og roligt tempo, så det ikke brænder på i bunden.
Når cremeblandingen er lige ved at koge, vil den tyknes. Lad den koge op så det bobler og lad det småkoge i cirka 30 sekunder under fortsat piskning, så den tykner lidt mere. Fjern derefter gryden fra varmen. Kagecremen tykner yderligere når den køler af.
Rør vaniljesukker i cremen.
1 tsk vaniljesukker
Kom plastikfilm helt ned på cremen, så der ikke dannes skorpe, og stil den i køleskabet i minimum 1 time. Kagecremen opnår først den endelige tykke konsistens når den er kølet helt af.